Rapper-ul american, Busta Rhymes le-a transmis fanilor din România două mesaje video prin care le confirmă concertele de pe 8 decembrie 2010 în clubul Bamboo din Bucureşti şi de pe 9 decembrie 2010 în clubul Bamboo din Braşov. Cele două concerte fac parte din turneul „Conglomerate World Tour” al artistului.

După ce în vara trecută o serie de promoteri din România au anunţat că rapper-ul american va concerta în ţara noastră, fără a avea acordul artistului sau vreo confirmare din partea acestuia, Busta Rhymes a dorit să îşi confirme personal cele două concerte de săptămâna aceasta din România.

Cu o carieră de peste 20 de ani, nouă albume şi milioane de fani, Busta Rhymes este unul dintre cei mai apreciaţi artişti hip hop din lume. De-a lungul timpului a colaborat cu nume mari din industria muzicală internaţională cum ar fi Mariah Carey, Janet Jackson, Eminem, sau Linkin Park.

Concertele de săptamâna acesta vor avea loc joi, 8 decembrie 2010, în clubul bucureştean Bamboo şi vineri, 9 decembrie 2010, în cel mai nou club al grupului Bamboo: Bamboo Braşov. Preţul unui bilet este de 100 Ron (include Fusion Food Bar), iar studenţii au reducere de 50% dacă se prezintă cu carnetul.

Rapper-ul american nu este la prima prezenţă în România. Anul trecut el a concertat pe 1 mai în clubul Bamboo din Mamaia.

Foto: www.interscope.com