Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 22 aprilie 2011, ora 22:00, în Club Fabrica din Bucureşti are loc evenimentul oficial de lansare a festivalului OpenAir Summer Festival 2011 – Broken Balkanz.

Evenimentul va aduce pe aceeaşi scenă pe unii dintre cei mai buni DJ din sfera Drum & Bass, Dubstep şi Beatbox, precum: veteranii Drum & Bass-ului din Bulgaria, Mocks, Konspirator şi Acidtrip, alaturi de fondatorul Mirizma, EXo, producatorul de prim rang de dubstep JamezBongg şi de unul dintre cei mai celebri beatboxeri Skiller.

Scena românească va fi reprezentată de: DropDread, Tremour, Dazecraft, Bong, Filther şi Cyberex.

OpenAir Summer Festival a pornit ca un eveniment de promovare a numelor în creştere din scena Drum & Bass şi a devenit în timp unul din cele mai importante festivaluri de acest gen din Europa de Est. Abordând conceptul de maraton muzical non-stop pentru 3 zile, festivalul a avut ca invitaţi mai mult de 50 de nume internaţionale, acum fiind văzut ca un punct de întâlnire pentru artiştii de gen din Balcani şi Europa dar şi un loc cu activitati sociale şi de recreaţie.

Biletele se pot procura de la intrare.
Pretul unui bilet va fi de 20 lei (până în ora 23) şi 25 lei, după ora 23. Fetele vor intra gratis între orele: 22:00 – 23:00.

Club Fabrica: Str. 11 Iunie nr. 50, Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 075-FABRICA