Pentru că tot suntem noi cu mersul pe la concerte, nu puteam lipsi aseară de la o sesiune de muzică LIVE cu 2 Zece Band în Club VIVID din Bucureşti. Concertul a făcut parte din campania #obiceiurisanatoase de la Activia şi a fost pus la cale de către Raluca Popa, ambasador Activia, căreia îi mulţumim pentru invitaţie. :)

Trupa de cover-uri 2 Zece Band este o destul de tânără şi se descurcă foarte bine pe scenă. Sandra Clipea şi Andrei Ion sunt vocile trupei, iar Bogdan Ciubuciu, Radu Gheorghiu, Florin Petrescu, Alex Urucu „instrumentişii”. Pe Andrei ar trebui să-l ştii de la Vocea Romaniei, a fost în echipa Loredanei.

2 Zece Band cântă aproape orice, aseară am ascultat piese ca: „Mercy” – Duffy, „Pretty woman” – Roy Orbison, „Hit the road Jack” – Ray Charles, „I feel good” – James Brown, „I will survive” – Gloriei Gaynor, „I want to break free” – Queen, „Sex on fire” – Kings of Leon, dar şi „hitul” momentului, „Ai se eu te pego”.

Mulţumim Raluca pentru invitaţie şi pentru geanta termoizolantă plină cu iaurturi Activia. Geanta ne va fi de mare folos la vară pe la festivaluri şi concerte să ne menţină apa rece. :)

Dacă vrei să-i asculţi LIVE pe cei de la 2 Zece Band o poţi face în fiecare vineri în St. Patrick’s Irish Pub din Centrul Vechi, iar dacă ajungi prin Club VIVID nu rata toaletele. :))

Citeşte despre: , ,