Acest eveniment a avut loc in data de 4 Jun 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 4 iunie 2017, de la ora 12:00, pe Câmpia Libertăţii din Blaj are loc cea de-a cincea ediţie a festivalului Blaj aLive. Amy Macdonald, Walking On Cars, Lola Marsh, Alternosfera, Şuie Paparude, Coma şi Sinoptik se numără printre confirmările acestei ediţii.

Blaj aLive va găzdui 3 scene: Freedom Stage – scena principală, Zona Reggae şi Zona Electronică, spaţii de lounge şi relaxare, food court, parc de distracţii, activări şi seminarii creative.

Program Blaj aLive Festival 2017

Freedom Stage – scena principală

15:00 – 16:00 – Sinoptik
16:30 – 17:30 – Lola Marsh
18:00 – 19:00 – Coma
19:30 – 20:30 – Walking On Cars
21:00 – 22:15 – Amy Macdonald
23:00 – 00:00 – Alternosfera
00:15 – 01:30 – Şuie Paparude

Considerată drept una dintre cele mai de succes cântăreţe şi compozitoare de origine britanică, Amy Macdonald va concerta în premieră în România, pe Câmpia Libertăţii din Blaj. Primul său album al artistei folk-rock , „This is the life” (2007), a intrat pe primul loc al clasamentelor din cinci ţări, inclusiv Marea Britanie, a câştigat discul de platină în 12 ţări şi s-a vândut în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume.

O altă premieră o reprezintă trupa irlandeză de rock alternativ, Walking on Cars. Fondată în 2010, aceasta este una dintre formaţiile cu ascensiune rapidă pe scena muzicală internaţională. La scurt timp de la lansare, Walking on Cars a devenit cel mai important band irlandez independent, având 2 piese în top 30 cele mai ascultate hit-uri de pe iTunes.

Originar din Tel Aviv, Lola Marsh sunt una dintre cele mai fresh trupe de indie-pop ale Orientului Mijlociu. Duo-ul Lola Marsh îmbină cu succes versuri cu semnificaţii profunde cu armonii complexe şi tonuri calde. Single-ul de debut, „Sirens”, a ajuns imediat după lansare pe locul 5 în top 10 cele mai ascultate melodii de pe Spotify din Statele Unite, în timp ce cel de-al treilea single, „You’re Mine”, a urcat pe locul 3 în topul celor mai ascultate piese de pe Spotify şi Hype Machine.

Sinoptik a cîştigat titlul de „cel mai bun debut din lume” în cadrul compeţiei muzicale internaţionale Global Battle of the Bands 2016 (GBOG), desfăşurată anual în peste 14 ţări. Sinoptik impresionează prin mixul imprevizibil de stoner psihedelic, rock old school şi nuanţe indie pe care îl aduce în melodiile sale.

Bilete Blaj aLive 2017

Biletele pentru ediţia 2017 a festivalului Blaj aLive ce se va desfăşura pe 4 iunie 2017 pe Câmpia Libertăţii din Blaj, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
Bilet acces general 60 lei bilete
aLive 3 140 lei bilete
aLive 4 160 lei bilete
aLive 5 190 lei bilete
  • Pachetul aLive 3 oferă posibilitatea accesului simultan pe acelaşi bilet a 3 persoane
  • Pachetul aLive 4 oferă posibilitatea accesului simultan pe acelaşi bilet a 4 persoane
  • Pachetul aLive 5 oferă posibilitatea accesului simultan pe acelaşi bilet a 5 persoane

Ajuns la cea de-a cincea ediţie, festivalul Blaj aLive promovează libertatea, educaţia şi inovaţia ca suport tehnologic pentru dezvoltarea culturală şi găzduieşte iniţiativele tinerelor organizaţii, parte din noua revoluţie culturală.

Festivalul Blaj aLive are loc cu sprijinul Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.