Au fost repuse în vânzare biletele pentru concertele pe care Maria Nazionale le va susţine la Bucureşti şi Cluj-Napoca, în această toamnă. Biletele achiziţionate pentru concertele programate iniţial rămân valabile pentru noile date ale spectacolelor.

Programate iniţial pentru 13 mai şi 15 mai 2014, la Bucureşti şi Cluj-Napoca, cele două concerte au fost reprogramate pentru 2 octombrie 2014 la Sala Radio din Bucureşti şi pentru 5 octombrie 2014 la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca se va transforma pentru o seară într-o poveste inspirată din Gomorra, filmul în care protagonista este chiar Maria Nazionale. Întreaga poveste napoletană va fi transpusă pe muzica Mariei, iar decorurile special aduse din Italia vor crea o atmosferă inedită şi vor ridica mult calitatea show-ului, declară organizatorii concertului de la Cluj-Napoca.

„Ciao, Ciao” este cu siguranţă cea mai cunoscută piesă a artistei peste hotare, însă întreaga sa discografie a impresionat publicul datorită vocii sale puternice. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul „Maria Nazionale Classic”, lansat în anul 2004 sub îndrumarea maeştrilor Peppe Vessichio şi Maurizio Pica, s-a bucurat de un succes remarcabil, reuşind să atragă laude din partea unor nume mari precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo.

Maria Nazionale a transmis un mesaj tuturor celor care o aşteaptă să ajungă în pentru prima dată în România: „Sunt nerăbdătoare să ajung în România, am auzit multe lucruri frumoase despre această ţară pe care îmi doresc demult să o vizitez . Chiar dacă, din păcate, din motive ce nu au ţinut de voinţa noastră, am fost nevoiţi să amânăm turneul meu, sper din suflet că vă voi găsi în număr mare în sălile de spectacol unde voi aduce cu mine puţin din spiritul napoletan. Vă promit o seară magică, presărată cu
romantism, pasiune şi dragoste multă!”.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru cele două concerte Maria Nazionale, din 2 şi 5 octombrie 2014, de la Sala Radio din Bucureşti şi Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti

Categoria Preţ
VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete

Bilete Maria Nazionale la Cluj-Napoca

Categoria Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 260 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete

Ambele concerte Maria Nazionale sunt organizate de către Amprenta Advertising.