Primul concert al trupei LMFAO în România va avea loc pe 4 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti, iar de astăzi, fanii trupei îşi pot achiziţiona şi bilete pentru eveniment, anunţă organizatorii.

Energicul duo electro-pop a cucerit publicul încă de la primele piese lansate. Deşi trupa s-a înfiinţat în urmă cu 6 ani, albumul de debut „Party Rock” a fost lansat în 2009, iar iubitorii primelor piese ale trupei le-au devenit fără îndoială fani. Albumul „Sorry for Party Rocking” lansat în 2011 a fost însă materialul care i-a propulsat la nivel mondial. „Party Rock Anthem” a primit 5 premii Billboard, iar întregul album s-a vândut în peste un milion de exemplare.

I’m in Miami Bitch”, „Party Rock Anthem”, „Yes” sau „Sexy and I Know It” vor putea fi ascultate şi în Capitală la începutul lunii octombrie în cadrul evenimentului organizat de Unilife. Trupa se află în plin turneu de promovare al albumului „Sorry for Party Rocking„, iar după show-ul de la Bucureşti americanii vor concerta la Istanbul pe 6 octombrie.

LMFAO a concertat anul acesta şi pe scena Sziget Festival din Ungaria, unul dintre cele mai mari evenimente europene. Află cum a fost la Sziget Festival 2012!

Bilete LMFAO Bucureşti

Biletele pentru concertul LMFAO de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Până pe 17 septembrie 2012:

Regular: 90 lei
Front Stage: 150 lei
King Suite Terasa: 500 lei

După pe 17 septembrie 2012:

Regular: 120 lei
Front Stage: 200 lei
King Suite Terasa: 600 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest concert  sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro.