Anul acesta, concertul Red Hot Chilli Peppers este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din România, fanii formaţiei aproape epuizând deja o categorie de bilete cu aproape şase luni înainte. Concertul susţinut de americani pe National Arena din Bucureşti va avea loc pe data de 31 august 2012.

Află mai multe detalii despre concertul Red Hot Chilli Peppers!

Categoria de bilete care este aproape sold-out pentru concertul Red Hot Chilli Peppers este de cea de la Gazon, puţine bilete mai fiind disponibile. Cu scurt timp în urmă, organizatorii au anunţat că biletele pentru categoria Gold Circle au fost suplimentate cu încă 500 de bucăţi, însă acestea au fost deja epuizate. Astfel, concertul Red Hot Chilli Peppers stabileşte un record în ceea ce priveşte vânzarea biletelor pentru evenimente de acest gen, în România.

Trupa RHCP va concerta în Bucureşti în cadrul turneului de promovarea a celui mai recent album al formaţiei, “I’m with you“. RHCP s-a înfiinţat în Los Angeles, la începutul anilor ’80. Primul album ce poartă chiar numele formaţiei: “Red Hot Chili Peppers” a fost lansat în anul 1984. Succesul trupei vine o dată cu lansarea albumului “Blood Sugar Sex Magic” din 1991, album vândut în peste 15 milioane ce conţine hituri ca: “Give it away“, “Under the bridge” sau “Breaking the girl

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers mai pot fi achiziţionate la preţuri între 130 lei şi 495 lei, din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu şi Sala Palatului şi online pe www.myticket.ro.

Foto: www.facebook.com