Organizatorii concertului Red Hot Chili Peppers au suplimentat numărul biletelor de la Golden Circle cu încă 500 de bucăţi. Astfel, cei care încă nu au achiziţionat bilete pentru concertul americanilor din 31 august 2012, de la Arena Naţională din Bucureşti, pot profita de această ocazie.

Află mai multe detalii despre concertul Red Hot Chili Peppers!

Categoria Golden Circle a fost prima categorie de bilete epuizată, în doar două săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor, în luna decembrie 2012. Red Hot Chili Peppers va concerta în premieră în România, biletele pentru acest eveniment înregistrând vânzări spectaculoase încă din primele zile.

Înfiinţată în 1983, trupa Red Hot Chili Peppers este considerată una dintre cele mai influente trupe rock din ultimii ani. Membrii trupei deţin un record de staţionare pe locul 1 într-un top, vreme de 81 săptămâni. Un alt record din cariera lor este faptul că în Billboard Modern Rock Chart se găsesc 11 single-uri Red Hot Chili Peppers. Cu un sound aparte, o combinaţie între funk, alternative rock, punk rock, trupa şi-a cucerit imediat fanii, dar şi criticii.

Bilete Red Hot Chili Peppers

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

Gazon: 130 lei
Golden Circle: 275 lei
Categoria I: 155 lei
Categoria a II-a: 185 lei
Categoria a III-a: 215 lei
Categoria a IV-a: 265 lei
Categoria a V-a: 305 lei
Categoria a VI-a: 375 lei
Categoria a VII-a: 495 lei
VIP: 1000 lei

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket.ro şi online pe www.myticket.ro.

Foto: www.stadium-arcadium.com