Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, începând cu ora 22:00, Arenele Romane (open air sau cort acoperit dacă plouă) din Bucureşti sunt gazda unui nou eveniment inedit arena dnb ce îi prezintă pe Bar9, Maduk şi Katie’s Ambition LIVE. Suportul local va fi oferit de Inflex. Visuals: Vedem şi VLC.

Bar 9 au luat scena dubstep prin surprindere acum 3 ani cu release-ul „Piano Tune” şi faimosul remix la piesa „Kickstarts” (Example). Încă de la apariţie şi-au pus amprenta asupra întregii scene dubstep şi au dat lumii nenumărate anthem-uri, ca „Midnight”, „MurdaSound” sau „Strungout”. Printre cei care au mereu un disc Bar 9 în mapa lor se numără Nero, Pendulum, Subfocus, Plastician, Mary Ann Hobbs, N-Type şi multi alţii.

Maduk este o faţă nouă în scena drum and bass, care face valuri şi în scena EDM de ceva timp, sub diferite alias-uri. Cu un outlook nou şi original asupra drum and bass-ului, Maduk a primit nenumărate laude şi e susţinut de artişti consacraţi ca Sub Focus, Camo & Krooked, Netsky, High Contrast, Bcee, Grooverider, Drumsound & Bassline Smith, The Prototypes, Culture Shock şi mulţi alţii.

Katie’s Ambition este cea mai fresh şi căutată voce din drum and bass la ora actuală. A atras atenţia odată cu apariţia pe piesa „Fade” de la Hybrid Minds, care a ajuns până în prezent la peste jumătate de milion de view-uri pe Youtube. De atunci a fost asaltată de propuneri de colaborare şi a lucrat cu producători ca Rollz, DJ A.M.C., High Maintenance, Dexcell.Katie se află în permanenţă în studio, mereu lucrând la un material nou.

Bilete Bar 9, Maduk şi Katie’s Ambition LIVE la Arenele Romane

Brăţările care permit accesul la eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 20 de lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar în seara petrecerii vor fi la preţul de 30 lei.