Acest eveniment a avut loc in data de 5 Mar 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 martie 2016, de la ora 19:00, are loc balul vienez Winter Estravaganza la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca. Winter Estravaganza, construit după conceptul celebrului OpernBall de la Viena, îşi doreşte să devină un eveniment anual de tradiţie pentru Cluj-Napoca, în cadrul căruia să se promoveze fineţea şi eleganţa specifice evenimentelor din înalta societate.

Programat iniţial pentru 10 ianuarie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, evenimentul a fost relocat la cererea publicului atât ca dată cât şi ca locaţie şi va fi structurat pe două părţi. Ulterior a fost programat pe 6 martie 2016, la Grand Hotel Italia, dar a fost din nou reprogramat.

Programul artistic va fi asigurat de Orchestra Simfonică Filarmonia Napocensis sub conducerea maestrului Petre Sbîrcea. Invitaţii speciali ai serii vor fi muzicianul Adrian Naidin şi actorul Gheorghe Ifrim. Partea a doua a evenimentului va colora programul de după miezul nopţii având în centrul construcţiei muzicale un clujean extrem de îndrăgit, în persoana lui Ioan Man.

Acţiunea se va desfăşura într-un decor select, într-o atmosferă intimă şi în acelaşi timp impunătoare şi elegantă.

Evenimentul este dedicat cauzei umanitare a Părintelui Mihai Negrea de la Mănăstirea „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, din judeţul Suceava, care şi-a asumat misiunea de a aduce o frântură de lumină şi speranţă în viaţa a 117 copii săraci. 20% din încasările acestei prime ediţii vor susţine cauza Părintelui Mihai Negrea constituindu-se într-o contribuţie importantă pentru asigurarea hranei zilnice a acestor 117 copii.

Organizatorii sunt pregătiţi să primească în suprafaţa de bal, 100 de tineri dansatori (50 de perechi) şi 300 de seniori, care vor avea locuri la mese.

Accesul în zona de dans se face pe baza unei invitaţii şi presupune o taxă de participare de 450 de lei / persoană.

Bilete Winter Estravaganza la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca

Biletele pentru spectatorii Winter Estravaganza, ce va avea loc pe 5 martie 2016 la Hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca,  sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei  cumpără bilete
Categoria IV 30 lei cumpără bilete