Ediţia din acest an a Balkanik! Festival va readuce în atenţia publicului frumuseţea culturii balcanice. Dincolo de concertele ce vor avea loc între 21 şi 23 septembrie 2012 la Grădina Uranus din Bucureşti, cei prezenţi vor avea parte de târguri, ateliere, expoziţii, show-uri marca Crispus şi vor putea degusta preparate culinare tradiţionale.

Află mai multe detalii despre Balkanik! Festival 2012!

Organizatorii evenimentului vor transforma şi anul acesta Grădina Uranus într-un loc de întâlnire a culturilor din zona Balcanilor. Cei ce vor călca pragul celei de-a doua ediţii a festivalului se vor putea bucura de: un târg meşteşugăresc cu produse speciale: de la ceramica românească la ţesături, artizanat şi podoabe; ateliere de modelaj în lut, pictură pe apa, reciclare creativă; mâncare haiducească, cafea la nisip, must, bragă, dovleac copt şi multe altele.

După succesul reprezentaţiei de anul trecut, Crispus revin la Balkanik! cu al lor show plin de lumină şi acrobaţii. Trupa din Sibiu a adus la nivelul de artă jocul cu focul, în ultimii ani artiştii au ajuns prin toate colţurile lumii şi au reuşit să doboare recordul mondial la suflat flacări.

În plus, pentru vizitatori vor fi şi multe alte surprize. Printre acestea „Ultima transhumanţă„, o expoziţie de fotografie pe un ecran de 72 mp realizată de Dragoş Lumpan, dar şi un show din partea Romafest, trupa de dans din Târgu Mureş ce a susţinut spectacole în Japonia, Italia, Polonia şi nu numai.

Balkanik! Festival 2012 îi va duce pe scena de la Grădina Uranus pe Baba Zula, Fanfara Shavale, Marko Markovic, Nedim Nalbantoglu, Orchestra Boban, Parno Graszt şi The Balkan Messengers.

Bilete Balkanik! Festival 2012

Biletele pentru cea de-a doua ediţie Balkanik! Festival ce va avea loc în Grădina Uranus din Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţul biletelor, în avans este de:
35 lei – pentru o zi
50 lei – abonament două zile
85 lei – abonament trei zile

Cumpara bilet

La intrare, biletele se vor găsi la preţul de:

45 lei – pentru o zi
60 lei – abonament două zile
95 lei – abonament trei zile