Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Câştigă una dintre cele trei invitaţii puse în joc. Participă la concurs!

Vineri, 13 iulie 2012, începând cu ora 23:00, în Parcul Herăstrău din Bucureşti va avea loc concertul cu Azari & III LIVE. Pe scenă vor mai urca şi Fur Coat, DJ Bogdan şi DJ Giuser. 

Azari & III este duo-ul misterios provenit din stepele nordice ale Canadei şi care a pus publicul pe jar odată cu lansarea single-ului „Hungry For The Power”, un single lansat anul2011. Deşi au apărut pe scena muzicală de foarte puţin timp, aceştia se pot lăuda deja cu colaborări alături de: Friendly Fires, Robyn, Cut Copy, Booka Shade, Creep şi mulţi alţii.

Inainte ca acest grup să prindă contur în forma sa actuală, artiştii au intrat în această lume a muzicii, fiecare pe cont propriu, încă de la mijlocul anilor ’90 şi au abordat aproape orice stil de la house la garage rock. Momentul în care cei doi vocalişti s-au alăturat grupului a fost punctul în care toate ideile şi pasiunea faţă de muzică a început să dea roade.

Fur Coat vin din Venezuela şi este un duo format din Delete (Sergio Munoz) şi Israel Sunshine. Astfel începe să îşi promoveze sound-ul la petreceri Undersounds, pentru ca mai apoi să înceapă activitatea de DJ participând la show-uri din Europa, America de Sud şi Ibiza. Cei doi DJ afirmă că muzica pe care o produc este o muzică pentru ringul de dans, încadrată în stilul space funk, cu influenţe din house, techno, dar şi cu o notă personală ce o face intensă şi transmite ascultătorului o întreagă poveste.

Line up-ul va fi completat de cei doi DJ din Bucureşti: DJ Bogdan şi DJ Giuser.

Preţul unui bilet de intrare este de:

  • 35 de lei pentru biletele achiziţionate înainte de ora 00:00
  • 50 de lei pentru biletele achiţionate după ora 00:00
  • 30 de lei toată seara pentru­ toţi posesorii de carduri YOURSTRULY (înscrierile pentru cardurile YOURSTRULY se fac exclusiv pe siteul www.YOURSTRULY.ro până la data de 6 iulie 2012)

CONCURS

iConcert.ro şi Yourstruly te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 12 iunie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorii sunt: Marius Galan, Oprea Cristina Mihaela şi Ganea Daniela Mariana! Felicitări!