În weekendul 15-18 august 2019, are loc a treia ediţie AWAKE Festival, la Domeniul Teleki din Gorneşti, judeţul Mureş. Artişti internaţionali, printre care: Netsky, PussyRiot, Enter Shikari, Dirtyphonics, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, dar şi din trupe româneşti, precum: Coma, Moonlight Breakfast, The Mono Jacks şi Grimus fac parte din line-up-ul festivalului.

AWAKE este primul festival boutique din România, organizat în inima Ardealului, pe domeniului Teleki, Mureș. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, bibliotecă în aer liber lângă umbra platanilor seculari.

Tema ediţiei din acest an este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minţilor libere, creative şi boeme.

Program AWAKE Festival 2019

Joi, 15 august 2019

Enter Shikari
Lady Leshurr
AJ Tracey
Coma
Michael Schack
DJ Drummer
DJ Oldskull
DJ Lexi
Arno Aka Einyelkind
Janeret
Ruben Keyko
Varhat
Andrew Dum
DJ Ethzlen
Albwho
UFE
Alt Om
Bully
Dubase
Iorga
Puiu

Vineri, 16 august 2019

Pussy Riot
Dirtyphonics
Triggerfinger
Blahalouisiana
Grimus
Ali Nasser
Denis Kaznacheev
Leo Pol
Sweely
Vlad Dinu
Manuel Riva
DJ Antenna
UFE
Alt Om
Bully
Dubase
Iorga
Puiu

Sâmbătă, 17 august 2019

Netsky
De Staat Awake F1rst Exclusive Show
Mork
The Mono Jacks
Joycut
Ada Kaleh
Andrey Pushkarev
Crihan
Golan
Maria Von C
DJ Sauce
Andre Rizo
UFE
Alt Om
Bully
Dubase
Iorga
Puiu

Duminică, 18 august 2019

Bohemia Symphonic Orchestra
Moonlight Breakfast
Thomas PCZ & C.A Strings

 

Activităţi la festivalul AWAKE

Pe lângă muzică, pe parcursul celor trei zile de festival, cei prezenţi vor avea parte de diverse atracţii, precum: The Forest Library – biblioteca în aer liber, spaţiu special creat pentru un moment de relaxare alături de o carte bună.

Printre zonele de interes se va număra şi The AWAKE Platform, o platformă socială destinată iniţiativelor creative, cu workshop-uri interactive şi conferinţe inspiraţionale.

Harta AWAKE Festival 2019

Filmul şi teatrul au un loc rezervat în programul AWAKE. O selecţie specială de producţii cinematografice puse la dispoziţie de către TIFF va putea fi urmarită în Cinema Under The Bridge / Cinematograful de Sub Pod, în timp ce pe aleile din festival se vor juca mai multe fragmente din piese clasice de teatru, în parteneriat cu Universitatea de Arte din Tîrgu Mureş.

Transport şi cazare AWAKE Festival

Cea mai plăcută călătorie către cel mai așteptat festival boutique al verii începe cu Energizing Party BUS pornește din București cu opriri în Ploiești, Brașov și Sibiu. Distracția este inclusă: muzică, prieteni și insta-momente de share-uit online.

  • Plecare spre AWAKE: 15 august, orele 8-9 AM – Rompetrol Mihai Bravu | Șos. Mihai Bravu nr. 473-483, sector 3, 030314, București
  • Întoarcere de la AWAKE: 18 august, orele 5-6 PM – AWAKE Festival – intrarea principală în festival

Autobuzele speciale Târgu-Mureș – Gornești vor circula de joi până sâmbătă în intervalul 15:00 – 04:00, iar duminică între 9:00 – 18:00.

Pentru a ajunge la domeniul Teleki, fanii AWAKE vor avea mai multe opţiuni de transport sau vor putea ajunge cu maşina. Pentru sportivi, traseul Tîrgu Mureş – Gorneşti, care presupune doar 17 kilometri, poate fi parcurs şi cu bicicleta.

Zona de festival prezintă şi o zonă de campare, cu acces la duşuri şi toalete proprii.

Abonamente pentru festivalul AWAKE 2019

Abonamentele pentru cele de 4 zile ale festivalului AWAKE pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare. Opţiunile de camping sunt de asemenea puse în vânzare.

Categoria Sleepy Bird/Presale
Abonament 209 lei bilete
Abonament + Camping 239 lei bilete
Abonament + Uplift Energizing Party Bus 259 lei bilete
Abonament + Camping + Uplift Energizing Party Bus 289 lei bilete
Energizing Party Bus 50 lei bilete
Bilet 1 zi 109 lei bilete
Supliment Camping 45 lei bilete

Festivalul AWAKE este organizat de către Emagic.