AWAKE Festival revine cu cea de-a doua ediţie, ce va avea loc între 17 şi 19 august 2018, pe domeniul Teleki, din Gorneşti, judeţul Mureş. Primele abonamente au fost puse deja în vânzare la preţul special de 99 lei (camping inclus). De asemenea, fanii festivalului pot vedea rezumatul primei ediţii în aftermovie-ul care tocmai a fost lansat.

Abonamentelele pentru AWAKE Festival 2018 au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, în cadrul campaniei „Wise Bird”, la preţul de 99 lei (camping inclus), disponibile la acest preţ până pe 31 decembrie 2017. De anul viitor, abonamentele vor putea fi achiziţionate conform calendarului de mai jos:

Perioada Campanie Abonament Abonament + camping
10 octombrie – 31 decembrie Wise Bird - 99 lei cumpără
1 ianuarie – 28 februarie Speed Bird 109 lei 135 lei
1 martie – 16 mai Early Bird 135 lei 159 lei
17 mai – 16 august Sleepy Bird 199 lei 225 lei

Voucherul de acces în camping va fi disponibil şi separat, la preţul de 35 lei.

Prima ediţie a festivalului AWAKE a avut loc între 1 şi 3 septembrie 2017, pe Domeniul Teleki din Gorneşti, judeţul Mureş, cu un line-up compus atât din artişti internaţionali, printre care: Tom Odell, Knife Party, Mary PopKids şi Kiscsillag, dar şi din trupe româneşti, precum: GOLAN, Alternosfera, Les Elephants Bizarres şi The Kryptonite Sparks.

Festivalul a reunit într-o atmosfera relaxantă party-uri pline de energie, dar şi oameni creativi din domenii precum artele plastice şi arhitectura. Elementul surprinzător al festivalului a fost chiar felul în care domeniul Teleki a fost amenajat cu mobilier şi elemente decorative speciale, dar şi cu instalaţii de mari dimensiuni, create chiar şi în cadrul taberei ARTDOOR.

Ediţia de anul viitor a festivalului se anunţă mai creativă de atât şi promite un set-up mai spectaculos, un program mai bogat şi activităţi cât mai diversificate. În perioada următoare, organizatorii vor comunica mai multe noutăţi despre festival.