The Fourth Phase se anunţă a fi cel mai bun film de snowboard al tuturor timpurilor, iar pe 2 octombrie 2016 va fi vizionat live în toată lumea la orele 21:00. Skullcandy, în colaborare cu H2O, face prima proiecţie a filmului în Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor nr. 48, începând cu zona de lobby la ora 19:30.

The Fourth Phase este un eveniment mondial in lumea snowboarding-ului cu o producţie de 3 ani, fiind o continuare cu sufletul la gură al filmului The Art Of Flight, sub aripa Red Bull Media House. Este prima oară când un film de snowboard trece bariera cinematografiei şi redă în esenţa artistica tot ce înseamnă snowboard şi drumul către elite. Cu captură în 4K şi Ultra HD mare, pe parcursul unei ore şi jumătate ai senzaţii fizice la fiecare schimbare de cadru.

Travis Rice, unul dintre motoarele snowboard-ului în întreaga lume, owner Skullcandy şi rider Lib Tech, are suportul unor branduri puternice în călătoria lui în jurul Pacificului de Nord, implicându-se în ciclul hidrologic. Alături de cei mai inovatori rideri, Travis pleacă de acasă din Wyoming, traversând Pacificul către Japonia, nordul Rusiei şi Alaska, în căutarea şi descoperirea unui teren neatins până acum de rideri.

„Limitele de acum 10 ani din action sports au fost depasite cu mult de riderii de azi. Suntem mândri să-l susţinem pe Travis în depăşirea limitelor umane mai ales în snowboard care are rădăcinile în moştenirea noastră de brand, dar şi să facem acest parteneriat cu Red Bull Media House pe un film atât de progresiv tehnologic”. Hoby Darling – CEO Skullcandy

Avanpremiera filmului The Fourth Phase la Bucureşti
Avanpremiera filmului The Fourth Phase la Bucureşti

La avanpremiera din Bucureşti ai şansa să faci cunoştiinţă cu căştile semnate de Travis Rice. Ink’d Wireless ajung în România în ediţie limitată de doar 20 de bucăţi şi îţi poţi achiziţiona o pereche pe data de 2 octombrie.

Rezervă-ţi locul prin SMS la vizionarea live: 0752.005.204

Citeşte despre: ,