Acest eveniment a avut loc in data de 15 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, de la ora 23:00, Atma va mixa în Studio Martin din Bucureşti cu ocazia aniversării celor 20 de ani de muzică electronică. Line up-ul va fi completat de DJ Latam, DJane Roua şi Barbaleku. Visuals: Videopion.

Unul dintre pionierii muzicii electronice în România şi Europa de Est, Andrei Oliver Brasovean aka Atma a început să producă techno prin 1992. După câţiva ani de experimentat şi găsit o direcţie şi un stil care îl reprezintă, îşi concentrează munca pe psychedelic şi goa trance.

Cu un stil unic şi inconfundabil, plin de energie şi melodie, Atma crează vibraţii puternice pe ringurile de dans cu fiecare ocazie.

Stilul preferat al DJ Latam atunci când mixează psy este un fullon cu mult groove şi rădăcini goa şi care poate varia în funcţie de profilul petrecerii, public, locaţie, line-up şi ora la care mixează între un sound mai progressive sau mai atmosferic şi unul mai psychedelic.

Binecunoscuta DJane Roua mixează mai la toate evenimentele naţionale de profil importante şi are şi câteva ieşiri internaţionale foarte apreciate în ţări ca Franta, Serbia, Bulgaria sau Ucraina.

Cunoscut pentru stilul său mai diferit, Barbaleku se aventurează de obicei pe o zona hyper-pozitiva a psytrace-ului alternativ groovy funkedelic.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei până la ora 00:00 şi 25 de lei după ora 00:00.