Xandria - Concerte Xandria - iConcert.ro

Home » Xandria

Xandria

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Xandria

FOTO: Iubim 2Roţi 2015 la Romexpo din Bucureşti

Basska, Coma şi Viţa de Vie au fost trupele care au cântat în prima zi a festivalului „Iubim 2 Roţi”, ce a avut loc în parcarea Romexpo din Bucureşti, între 22 şi 24 mai 2015. A doua zi au urcat pe scenă Blade Strings, Şuie Paparude şi Xandria. Vezi galeria foto de la festivalul... 

RECENZIE: ARTmania Festival 2013, rock pe soare şi pe ploaie cu Within Temptation sau Lacrimosa (POZE)

ARTmania Festival a bifat cea de-a opta ediţie cu peste 10 formaţii pe scenele din Piaţa Mică şi din Piaţa Mare, ediţie care a început cu soare, dar s-a încheiat cu Lacrimosa pe fundal de ploaie, tunete şi fulgere. Festivalul s-a desfăşurat din 5 august până în 11 august 2013 şi i-a... 

POZE: Lacrimosa, Orphaned Land, Xandria la ARTmania Festival 2013

Seria concertelor de la a opta ediţie de ARTmania Festival s-a încheiat sâmbătă, 10 august 2013, în Piaţa Mare din Sibiu. Pe scena festivalului au urcat în faţa iubitorilor de rock: Lacrimosa, Orphaned Land şi Xandria. Vezi galeria foto de la festival!  

ARTmania Festival 2013 la Sibiu

Între 5 şi 11 august 2013, rockul adevărat se aude de la Sibiu, unde ARTmania Festival îşi aşteaptă fanii la cea de-a opta ediţie cu artişti ca: Within Temptation, Lacrimosa, Haggard, Amaranthe, Deine Lakaien, Xandria sau Orphaned Land.  

Haggard şi Xandria vor concerta la ARTmania 2013

Haggard şi Xandria sunt cele mai recente confirmări din line-up-ul ediţiei din acest an a festivalului ARTmania de la Sibiu. Cele două trupe din Germania vor urca pe scena din Piaţa Mare pe 9 şi, respectiv, 10 august 2013 alături de Amaranthe şi Orphaned Land.  


Social Media

iConcert.ro