Viorica şi Ioniţă din Clejani - Concerte Viorica şi Ioniţă din Clejani - iConcert.ro

Home » Viorica şi Ioniţă din Clejani

Viorica şi Ioniţă din Clejani

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Viorica şi Ioniţă din Clejani

Revelion 2013 în Piaţa Unirii din Focşani

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 19:00, în Piaţa Unirii din Focşani, Consiliul Judeţean Vrancea organizează Revelionul 2013 în aer liber.  
31 Dec 2012     ,

Mandinga, Viorica şi Ioniţă din Clejani şi Maria Ciobanu în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Vineri, 8 iunie 2012, de la ora 19:00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va avea loc un „megaspectacol” pe scena căruia vor urca Mandinga, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Maria Ciobanu, Margareta Clipa, Nicolae Furdui Iancu, Pepe, Maria Cârneci şi mulţi alţii.  
8 Jun 2012     ,

Romanian Music Awards 2012 la Craiova

Vineri, 8 iunie 2012, la ora 19:00, în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova se va desfăşura cea de-a zecea ediţie a Romanian Music Awards. Evenimentul va fi prezentat de CRBL şi soţia sa Elena.  

Viorica şi Ioniţă din Clejani vor concerta la Romanian Music Awards 2012

Viorica şi Ioniţă din Clejani vor deschide ediţia din acest an a Romanian Music Awards. Evenimentul ajuns la a zecea ediţie va fi prezentat de CRBL şi soţia sa, Elena şi se va desfăşura pe 8 iunie 2012 în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova.  

Concerte şi petreceri de 8 martie 2012


8 martie, Ziua Internaţională a Femeii este momentul în care doamnele şi domnişoarele sunt centrul atenţiei în fiecare an. Cu flori, daruri, cine romantice şi multe surprize, an de an domnii încearcă să le surprindă într-un mod cât mai plăcut pe cele ce le sunt zi de zi alături. Artiştii... 

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  

Concert Viorica şi Ioniţă de la Clejani la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 8 martie 2012, de la ora 19:00, Viorica şi Ioniţă de la Clejani vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Alături de taraful lor cei doi le vor povesti spectatorilor despre „Dragostea de la Clejani„.  
8 Mar 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque du Soleil, Sensation... 

Concert Viorica si Ionita din Clejani in Club Wish

Vineri, 22 mai 2009, Viorica si Ionita din Clejani vor concerta in Constanta in Club Wish.