Tori Amos - Concerte Tori Amos - iConcert.ro

Home » Tori Amos

Tori Amos

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tori Amos

RECENZIE: Tori Amos la Bucureşti, o experienţă muzicală completă (POZE)

Tori Amos a revenit în ţara noastră pe 19 iunie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, la şapte ani de la prima apariţie pe o scenă din România, pentru a susţine un concert în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, intitulat „Unrepentant Geraldines”, al 15-lea din... 

POZE: Tori Amos la Arenele Romane din Bucureşti

Tori Amos a revenit în concert la Bucureşti pentru a-şi promova albumul „Unrepentant Geraldines”, lansat în luna mai a acestui an. Vezi galeria foto de la concertul ce a avut loc pe 19 iunie 2014 la Arenele Romane!  

Regulile de acces şi programul concertului Tori Amos la Bucureşti

Pe 19 iunie 2014, Tori Amos va concerta pe scena Arenelor Romane din Bucureşti în cadrul turneului de promovare al albumului „Unrepentant Geraldines”. Accesul în zona de concert va fi permis începând cu ora 19:00, iar show-ul artistei americane va începe după ora 20:30.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Tori Amos de la Bucureşti

Tori Amos revine în concert la Bucureşti pentru a-şi promova noul material discografic, „Unrepentant Geraldines”. Concertul de pe 19 iunie 2014 va avea loc la Arenele Romane. iConcert.ro pune în joc o invitaţie dublă la concert şi un CD cu albumul „Unrepentant Geraldines”.  

Mai puţin de o săptămână până la revenirea lui Tori Amos la Bucureşti

Doar câteva zile ne mai despart de revenirea în România a lui Tori Amos, artista urmând să susţină un concert pe 19 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucureşti. Atât fanii Tori Amos, cât şi artista se vor bucura pe deplin de eveniment: este foarte probabil ca data sosirii echipei sale să... 

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

Concert Tori Amos la Arenele Romane din Bucureşti

Joi, 19 iunie 2014, Tori Amos va concerta în Bucureşti, la Arenele Romane. Concertul din Capitală al artistei face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „Unrepentant Geraldines”.   
19 Jun 2014     ,

Tori Amos revine la Bucureşti, în iunie 2014

Tori Amos revine în concert la Bucureşti, la 7 ani după primul său concert din România, pe 19 iunie 2014, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic, „Unrepentant Geraldines”.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  


Social Media

iConcert.ro