Tom Jones - Concerte Tom Jones - iConcert.ro

Home » Tom Jones

Tom Jones

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tom Jones

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

RECENZIE: Tom Jones a ţinut Sala Palatului în picioare, la concertul de la Bucureşti (POZE)

La doi ani după un concert sold out la Bucureşti, Tom Jones a revenit în România pentru un nou concert pe scena Sălii Palatului din Capitală, vineri seară, 1 noiembrie 2013.  

POZE: Tom Jones la Sala Palatului din Bucureşti

Tom Jones a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 1 noiembrie 2013. Concertul a făcut parte din turneul de promovarea al albumului „Spirit In The Room”. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Tom Jones la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 1 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Sir Tom Jones va susţine un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, la aproape doi ani de la precedentul său concert în aceeaşi locaţie.  
1 Nov 2013     ,

Tom Jones va concerta la Bucureşti în noiembrie 2013

Prima zi a lunii noiembrie le aduce bucureştenilor, şi nu numai, un nou concert marca Sir Tom Jones. Astfel, legendarul muzician în vârstă de 73 de ani va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 1 noiembrie 2013, la aproape 2 ani de la precedentul său show în aceeaşi locaţie.  

RECENZIE: Peste 4000 de spectatori l-au ascultat pe Tom Jones la Bucureşti

Mii de spectatori s-au strâns la Sala Palatului din Bucureşti în seara de 17 noiembrie 2011, pentru a-l vedea cântând pe Tom Jones. Concertul artistului de la Bucureşti a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al său, „Praise & Blame„.  

POZE: Tom Jones la Sala Palatului din Bucureşti

Pe 17 noiembrie 2011 Tom Jones a revenit în România pentru a le oferi fanilor din ţara noastră un nou show de neuitat. Deşi a împlinit anul acesta 71 de ani, Tom nu şi-a arătat nici pentru o secundă vârsta, artistul a cântat, a dansat şi şi-a bucurat admiratorii cu piesele ce l-au făcut... 

Concertele lunii noiembrie 2011


Noiembrie pare a aduce în România câteva dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale mondiale. De la Elvis Costello la Jane Birkin, de la Duke Ellington Orchestra la The Manhattan Transfer şi de la Sander van Doorn la gaşca Cadenza Vagabundos scenele din ţara noastră vor vibra pe ritmuri... 

Tom Jones – o legendă vie pe scenă la Bucureşti

La cei 71 de ani pe care i-a împlinit anul acesta, Tom Jones nu a luat pauză de la ceea ce a făcut întreaga viaţă: muzica. În scurt timp, pe 17 noiembrie 2011 va concerta în Bucureşti, la Sala Palatului, concertul artistului făcând parte din cadrul turneului de promovare al albumului “Praise... 

Toamna se numără concertele. Vezi care sunt concertele toamnei 2011!

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi pline de concerte ale unora dintre cei mai  cunoscuţi şi apreciaţi artişti internaţionali. În Bucureşti sau în ţară, va exista cel puţin un concert dedicat aproape fiecărui gen de muzică.  
12Social Media

iConcert.ro