Todes Ballet - Concerte Todes Ballet - iConcert.ro

Home » Todes Ballet

Todes Ballet

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Todes Ballet

RECENZIE: Todes Ballet pentru prima dată în România

Trupa de dans modern Todes Ballet a susţinut un spectacol de neuitat vineri, 6 aprilie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti. Venită pentru prima dată în România, trupa a oferit celor prezenţi, un show animat de zâmbete şi voie bună.  

Concertele lunii aprilie 2012


De la nebunia Sensation “The Ocean of White” la fenomenul Kings on Ice sau impresionantul Todes Balet, Bucureştiul va avea parte de spectacole unice în aprilie 2012. În plus, Nigel Kennedy, David Bisbal, Horia Brenciu, Mihai Mărgineanu şi Anneke van Giersbergen îşi vor încânta fanii români.  

Un pic de Cirque du Soleil adus de Todes Ballet la Bucureşti

Spectacolul pe care Todes Ballet îl va oferi celor prezenţi la Sala Palatului din Bucureşti pe 6 aprilie 2012 va fi unul de excepţie. Coregrafia artiştilor va cuprinde, după cum au anunţat organizatorii evenimentului, un număr de acrobaţie, executat de prim-solistul trupei, Todes Aleksandr... 

Reducere de preţ pentru bilete la spectacolul Todes Ballet de la Bucureşti

Biletele pentru spectacolul pe care trupa Todes Ballet îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 aprilie 2012, vor beneficia de o reducere de 15% în perioada 23-26 februarie 2012.  

Todes Ballet la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 6 aprilie 2012, trupa Todes Ballet va susţine un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul face parte din turneul de primăvară 2012 şi ajunge în România în premieră.  
6 Apr 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque du Soleil, Sensation... Social Media

iConcert.ro