Tigran Hamasyan - Concerte Tigran Hamasyan - iConcert.ro

Home » Tigran Hamasyan

Tigran Hamasyan

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tigran Hamasyan

RECENZIE: Tigran-Shadow Theater şi Vijay Iyer Trio – un show inovator la Sala Radio (POZE)

Două nume importante ale jazzului modern, Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan, au dovedit că sunt nişte maeştri desăvârşiţi ai pianului, în cadrul unui eveniment Jazz Night Out, ce a avut loc în data de 17 octombrie 2013, la Sala Radio din Bucureşti.  

POZE: Vijay Iyer Trio şi Tigran Hamasyan la Sala Radio Bucureşti

Celebrii pianişti Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan au susţinut un concert pe scena Sălii Radio din Bucureşti în seara de 17 octombrie 2013. Evenimentul a făcut parte din seria Jazz Night Out, organizate de Twin Arts. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Vijay Iyer Trio şi Tigran Hamasyan vor concerta la Sala Radio în octombrie 2013

Petru prima oară în România, celebrii pianişti Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan vor concerta în data de 17 octombrie 2013 la Sala Radio din Bucureşti. Astfel, amatorii de jazz vor avea oportunitatea să se delecteze cu un concert din seria de evenimente Jazz Night Out, organizate de Twin Arts.  Social Media

iConcert.ro