Tică Lumânare - Concerte Tică Lumânare - iConcert.ro

Home » Tică Lumânare

Tică Lumânare

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Tică Lumânare

Remember Cenaclul Flacăra la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 3 noiembrie 2017, de la ora 19:00, are loc spectacolul „Remember Cenaclul Flacăra” la Sala Palatului din București. Câţiva dintre membrii renumitului fenomen cultural se vor reuni pentru a susţine un concert în cinstea poetului Adrian Păunescu, fondatorul proiectului.  
3 Nov 2017     ,

Q Fest în Club Quantic din Bucureşti

În perioada 5-9 octombrie 2016, în Club Quantic din Bucureşti are loc Q Fest. În cele cinci seri muzicale, vor concerta peste 20 de trupe și artişti de folk, rock alternativ, stoner, punk şi hardcore metal, printre care: The Kryptonite Sparks, Dusty Ride, For The Wicked, Guerrillas şi Implant... 
5 Oct - 9 Oct 2016     ,

Festivalul concurs Ziua de Mâine 2012 la Alba Iulia

În perioada 16-18 noiembrie 2012, la Alba Iulia va avea loc cea de-a opta ediţie a Festivalul concurs Ziua de Mâine. Printre invitaţii ediţiei din acest an a festivalului se numără: Paula Seling, Mircea Baniciu, Vladi Cnejevici, Nicu Alifantis, Ţapinarii, Ovidiu Mihăilescu şi Ducu Bertzi.   

TIPS & Folk la Festivalul Toamnei din Club Piranha

A treia saptamana de Festivalul Toamnei in clubul Piranha din Regie ii aduce vineri, 30 septembrie 2011, pentru un superconcert, pe cei de la trupa TIPS, castigatorii locului 3 la sectiunea rock „Teo Peter” a festivalului de la Mamaia, cu a lor extraordinara solista Brigitta Szebenyi.  
   

Festivalul Toamnei în Club Piranha din Bucureşti

În perioada 16 septembrie – 8 octombrie 2011, în Club Piranha din Bucureşti are loc Festivalul Toamnei. Pe întreaga perioadă a festivalului participanţii se vor putea bucura pe lângă concerte live de must, pastramă şi multe alte produse culinare româneşti.  
23 Sep - 8 Oct 2011    

Concert Tică Lumânare în Sinner’s Club din Bucureşti

Miercuri, 4 mai 2011, ora 21:00, în Sinner’s Club din Bucureşti va concerta Tică Lumânare.  
4 May 2011    Social Media

iConcert.ro