Thirty Seconds To Mars - Concerte Thirty Seconds To Mars - iConcert.ro

Home » Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Thirty Seconds To Mars

RECENZIE: Thirty Seconds to Mars la Bucureşti – „We Will Never Forget” (POZE)

Aşteptarea a luat sfârşit pentru mii de fani Thirty Seconds to Mars, care au avut şansa să îi vadă pentru prima oară la Bucureşti pe muzicienii americani, pe 5 iulie 2014. Fără Shannon, dar cu un show cu multă energie, a cărui coloană sonoră au fost piesele binecunoscute ale trupei, Thirty... 

POZE: Thirty Seconds to Mars la Bucureşti

Trupa Thirty Seconds to Mars a susţinut primul său concert în România pe 5 iulie 2014, la Bucureşti. Trupa americană a concertat în faţa a mii de fani în parcarea C a Romexpo, în cadrul unui show ce a durat peste o oră şi jumătate şi a fost deschis de Bad Things. Vezi galeria foto de la... 

Programul şi regulile de acces pentru concertul Thirty Seconds To Mars din Bucureşti

Pe 5 iulie 2014, formaţia Thirty Seconds To Mars va susţine primul său concert din România, în parcarea C a complexului Romexpo, în Bucureşti. Show-ul face parte din turneul „Love, Lust, Faith and Dreams Tour”, iar accesul va fi permis începând cu ora 17:30.  

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.  

Concert Thirty Seconds To Mars la Bucureşti

Sâmbătă, 5 iulie 2014, de la ora 20:00, trupa Thirty Seconds To Mars va susţine primul său concert în România. Show-ul face parte din turneul „Love, Lust, Faith and Dreams Tour” şi va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti, urmând să fie deschis de către trupa Bad Things.  
5 Jul 2014     ,

Trupa americană Bad Things va deschide concertul Thirty Seconds to Mars de la Bucureşti

Cu mai puţin de o lună până la primul concertul Thirty Seconds to Mars în România, organizatorii au anunţat trupa care va deschide concertul acestora. Aşadar, concertul Thirty Seconds to Mars de sâmbătă, 5 iulie 2014, de la Romexpo, Bucureşti, va fi deschis de către trupa americană Bad... 

Concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucureşti, reprogramat

Concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucureşti a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sâmbătă, 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunţată iniţial. Biletele cumpărate rămân valabile şi nu necesită o schimbare.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Bilete Thirty Seconds To Mars la Bucureşti

Biletele pentru primul concert Thirty Seconds To Mars de la Bucureşti, ce va avea loc pe 5 iulie 2014 la Complexul Romexpo, au fost puse în vânzare începând cu 18 decembrie 2013. Preţul biletelor variază în funcţie de categorie, între 160.5 lei şi 299.6 lei.  

Thirty Seconds to Mars vor concerta la Bucureşti în iulie 2014 (OFICIAL)

UPDATE 05.02.2014 – Din motive logistice concertul a fost amânat pentru 5 iulie 2014! UPDATE 18.12.2013: Au fost puse în vânzare biletele. Vezi cât costă şi de unde pot fi cumpărate! Prezenţa trupei Thirty Seconds to Mars în România a fost confirmată oficial atât de către trupă cât... 
12Social Media

iConcert.ro