Swans - Concerte Swans - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Swans

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Swans

FOTO: Swans la Control Club din Bucureşti

Trupa Swans a revenit în concert în clubul Control din Bucureşti, pe 23 martie 2017, cu ocazia turneului de promovare a noului album, „The Glowing Man”. În deschidere a cântat Little Annie. Urmăreşte galeria foto de la concertul Swans la Control Club din Bucureşti!  

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

POZE: Swans în Control Club din Bucureşti

Trupa americană de post-punk Swans a susţinut un concert în premieră în România pe 18 mai 2013, în Control Club din Bucureşti. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii mai 2013


De la evenimentele de la malul mării (The Mission, Sunwaves ş.a.) la concertele din Bucureşti cu artişti ca Depeche Mode, Andrea Bocelli, Joe Satriani, Michael Bolton sau Megadeth, şi de la festivalurile de prestigiu ca Sibiu Jazz şi EUROPAfest la evenimente precum Fire of Anatolia sau Forever... 

Concert Swans în Control Club din Bucureşti

Sâmbătă, 18 mai 2013, începând cu ora 21:00, Swans vor susţine un concert, o premieră pentru România, în Control Club din Bucureşti.  
18 May 2013     ,


Social Media

iConcert.ro