SoNaked - Concerte SoNaked - iConcert.ro

Home » SoNaked

SoNaked

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu SoNaked

Concert SoNaked în Club Expirat din Bucureşti

UPDATE: Din motive personale ale membrilor trupei, suntem nevoiţi să anunţăm amânarea concertului SoNaked de miercuri 4 decembrie, la Alternativa în Expirat, pentru o dată pe care o vom anunţa ulterior. Ne cerem scuze dacă v-am stricat planurile! Alternativa merge însă înainte, iar Expirat... 
4 Dec 2013     ,

Propunere Guerrilla în Club Doors din Constanţa

Joi, 7 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, proiectul Propunere Guerrilla ajunge pentru prima oară în Club Doors din Constanţa. Pe scenă vor urca Velosonics şi SoNaked. În deschidere vor performa Treişpe Cuvinte.  
7 Nov 2013     ,

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Propunere Guerrilla în The Silver Church din Bucureşti

Joi, 3 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, proiectul Propunere Guerrilla ajunge pentru prima oară în The Silver Church din Bucureşti. Pe scenă vor urca Crina Jebelean, B-Side, Theory of Mind, Velosonics, Moebius şi SoNaked.  
3 Oct 2013     ,

Poiana Urbană 2013 în Piaţa Universităţii din Bucureşti

Pentru cei mai puţin norocoşi, ce nu umplu reţelele de sociale cu poze cu limonade băute pe plajă, Poiana Urbană a pregătit o vară lungă şi plină de evenimente chiar în Bucureşti, în recent construita Piaţă a Universităţii (la „Statui”).  
11 Jul - 15 Sep 2013     ,

Gambrinus Rocks Cluj, o nouă scenă la Peninsula 2013. Vezi artiştii confirmaţi!

Festivalul Peninsula ce va avea loc anul acesta între 18-21 iulie 2013 într-o nouă locaţie, în Padurea Făget (în zona Valea Gârbălui) din Cluj-Napoca, anunţă prezenţa unor noi scene în cadrul festivalului: Gambrinus Rocks Cluj Stage şi Insula Janis.  

Concert SoNaked în Club Expirat din Bucureşti

Miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu ora 22:00, Sonaked vor concerta în Club Expirat din Bucureşti, cu ocazia serii Alternativa. Afterparty cu Ştefan.  
27 Mar 2013     ,Social Media

iConcert.ro