Slayer - Concerte Slayer - iConcert.ro

Home » Slayer

Slayer

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Slayer

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

POZE: Slayer la Arenele Romane din Bucureşti

Pe 4 iunie 2012, legendarii Slayer au revenit la Bucureşti pentru a le oferi fanilor o porţie sănătoasă de thrash metal. Show-ul deschis de Avatar şi H8 a fost cel de-al doilea pre-party pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 şi s-a desfăşurat la Arenele Romane în faţa a peste 5000 de fani... 

RECENZIE: Thrash metal pur cu Slayer la Arenele Romane din Bucureşti

Slayer a susţinut încă o dată în Bucureşti un concert trash metal memorabil pentru fanii trupei. Concertul americanilor de la Arenele Romane din Capitală a avut loc pe 4 iunie 2012 şi a reprezentat cel de-al doilea pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2012.  

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

Reguli de acces pentru concertul Slayer de la Bucureşti

Trupa Slayer revine astăzi, 4 iunie 2012, la Bucureşti pentru a concerta în cadrul celui de-al doilea pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2012. Accesul la Arenele Romane va fi permis de la ora 17:00, evenimentul fiind deschis de Avatar şi H8 ale căror recitaluri vor începe după ora 19:00.  

Promoţie pentru biletele la concertul Slayer de la Bucureşti

Fanii thrash metalului au parte de o promoţie specială astazi, 1 iunie 2012. Astfel, cei care vor să meargă la concertul Slayer, de pe 4 iunie 2012 de la Arenele Romane, şi îşi achiziţionează un bilet astăzi prezentând carnetul de student vor primi un al doilea bilet gratuit.  

Gary Holt de la Exodus va concerta alături de Slayer la Bucureşti

Gary Holt, chitaristul Exodus, va însoţi trupa de trash metal Slayer în concertul din 4 iunie 2012 de la Arenele Romane din Bucureşti. Vizita chitaristului Exodus va fi o premieră pentru România, acesta va îi va însoţi pe cei de la Slayer în turneul lor mondial. Evenimentul de la Bucureşti... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la Foreign Beggars şi Slayer

Foreign Beggars şi Slayer vor da anul acesta starul distracţiei pentru fanii B’ESTFEST 2012 prin două pre-party-uri ce se vor desfăşura pe 31 mai şi respectiv 4 iunie 2012. Pentru că B’ESTFEST 2012 înseamnă muzică de calitate, show-uri ireproşabile şi distracţie până în... 

Concert Slayer la Arenele Romane din Bucureşti

Luni, 4 iunie 2012, trupa americană Slayer va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul din Capitală al binecunoscutei trupe americane este organizat de către Emagic, iar în deschidere vor concerta Avatar şi H8.  
4 Jun 2012     ,
123Social Media

iConcert.ro