Samael - Concerte Samael - iConcert.ro

Home » Samael

Samael

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Samael

RECENZIE: Maximum Rock Festival 2013 la Turbohalle din Bucureşti (POZE)

Unul dintre cele mai aşteptate şi interesante evenimente metal ale toamnei, Maximum Rock Festival, a avut loc pe 25 şi 26 octombrie 2013 în Bucureşti, la Turbohalle.  

POZE: Samael şi Atrocity la Maximum Rock Festival 2013

Prima zi a festivalului Maximum Rock a adus pe scena din Turbohalle trupele Psycho Symphony, GOD, White Walls, Atrocity şi Samael. Maximum Rock Festival 2013 se desfăşoară între 25-26 octombrie la Bucureşti. Vezi galeria foto din prima zi!  

Maximum Rock Festival 2013 la Turbohalle din Bucureşti

În perioada 25 -26 octombrie 2013, la Turbohalle din Bucureşti va avea loc Maximum Rock Festival 2013.  
25 Oct - 26 Oct 2013     ,

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Samael vor concerta la Maximum Rock Festival în octombrie 2013

Trupa de heavy metal, Samael este cea mai nouă confirmare pentru ediţia din acest an a festivalului Maximum Rock ce va avea loc în perioada 25-26 octombrie 2013 la Turbohalle din Bucureşti. Samael se alătură astfel line-up-ului ce îi mai cuprinde printre alţii pe: My Dying Bride, Evile şi Leaves’... 

Concert Samael la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca

Vineri, 9 septembrie 2011, trupa Samael va concerta în Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului „Lux Mundi” lansat în primavara acestui an.  
9 Sep 2011     ,

Biletele la OST Mountain Fest, mai ieftine zilele acestea, prin „Promoţia Săptămânii” de la Biletoo.ro!

Fanii muzicii rock pot cumpara zilele acestea bilete mai ieftine la OST Mountain Fest, ce va avea loc in perioada 22-24 iulie 2011 la Cetatea Rasnov!  
   

Bilete reduse la OST Mountain Fest 2011

Cei care vor să participe la cea de-a doua ediţie de OST Mountain Fest au parte zilele acestea de o surpriză din partea organizatorilor. Ei le oferă doritorilor o reducere de 15% din preţul biletelor şi abonamentelor.  
   

Onslaught şi Dornenreich la OST Mountain Fest 2011

După ce în urmă cu câteva săptămâni au fost anunţate primele trupe ce vor fi cap de afiş al ediţiei din acest an a festivalului OST Mountain Fest, Keep of Kalessin (Norvegia) şi Samael (Elveţia), orgnizatorii au anunţat noi headlineri. Este vorba de Dornenreich (Austria) şi Onslaught (Marea... 
   

Festivalurile anului 2011 în România


Despre 2010 s-a spus că a fost anul festivalurilor, dar se pare că situaţia nu va fi foarte diferită nici în 2011. Ca şi în anul trecut varietatea de genuri muzicale este extrem de mare. De la jazz la muzică clasică şi de la muzică electronică la rock există sigur un festival pentru fiecare.  
12Social Media

iConcert.ro