Romina Power - Concerte Romina Power - iConcert.ro

Home » Romina Power

Romina Power

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Romina Power

RECENZIE: Al Bano şi Romina Power, un concert de excepţie pe scena Sălii Palatului (FOTO)

Al Bano şi Romina Power, cel mai iubit cuplu al anilor ’80, s-a reunit în seara zilei de 5 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în faţa a peste 4.000 de oameni, la aproape două decenii de când cei doi au renunţat la a mai cânta împreună.  

FOTO: Al Bano & Romina Power la Sala Palatului din Bucureşti

Al Bano şi Romina Power au concertat, în premieră, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie 2014. Vezi galeria foto de la concertul Al Bano & Romina Power!  

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

Categorie de bilete epuizată pentru concertul Al Bano şi Romina Power, de la Bucureşti

Fanii lui Al Bano şi ai Rominei Power s-au grăbit să-şi ocupe un loc în sală, la concertul din 5 noiembrie 2014, o categorie de bilete este deja epuizată, iar alte două vor deveni în curând indisponibile. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.  

Al Bano şi Romina Power vor concerta la Bucureşti, în noiembrie 2014 (CONCURS)

Al Bano şi Romina Power vor concerta, în premieră, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie 2014. Cuplul ce a cucerit topurile muzicale şi inimile a milioane de fanii în anii ’80 va concerta în cadrul „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”.  


Social Media

iConcert.ro