Robbie Williams - Concerte Robbie Williams - iConcert.ro

Home » Robbie Williams

Robbie Williams

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Robbie Williams

RECENZIE: Sziget Festival 2015, o insulă multiculturală a libertăţii unde toţi vorbesc aceeaşi limbă: distracţia (FOTO)

Sziget Festival este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale şi multiculturale din Europa, care pentru o mulţime de iubitori ai muzicii a devenit casa de vacanţă pe timp de vară, an după an. Este locul în care oameni de pretutindeni se adună pentru toate distracţiile verii ştiind... 

FOTO: Sziget Festival 2015

Sziget Festival 2015 s-a desfăşurat pe Insula Libertăţii din Budapesta între 10 şi 17 august 2015. Printre cele mai importanţi artişti care au urcat pe scenele festivalului îi regăsim pe: Robbie Williams, Avicii, Martin Garrix, Ellie Goulding, Florence + The Machine, Folas, Kasabian, Kings... 

RECENZIE: De la entuziasmul de a-l avea pe scenă pe „fucking amazing”-ul Robbie Williams la agonia setei (FOTO)

Trăgând o linie după concertul lui Robbie Williams, l-aş putea rezuma prin următoarele cuvinte cheie: „fucking amazing” spectacol, artist de un profesionalism bun de predat şi altora, o piaţă burduşită de mii de oameni, multă, multă dezorganizare şi o sete teribilă.  

FOTO: Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Robbie Williams a susţinut un concert pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie 2015. În deschiderea show-ului artistului britanic au cântat Delia şi Lemar. Vezi galeria foto de la concertul Robbie Williams la Bucureşti!  

Ultimele detalii ale concertui Robbie Williams la Bucureşti

Robbie Williams va susţine un concert pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, mâine, 17 iulie 2015. Până în acest moment nu a fost anunţat programul concertului, tot ce se cunoaşte este faptul că accestul se va face începând cu ora 16:00 şi că în deschiderea... 

Concert Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Vineri, 17 iulie 2015, de la ora 18:00, Robbie Williams va susţine un concert în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You Tour”, vor concerta Lemar şi Delia.  
17 Jul 2015     ,

Concertele lunii iulie 2015 în România

A doua lună de vară marchează cel mai aşteptat concert al anului, Robbie Williams la Bucureşti, dar şi cel mai mare festival, care face parte din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, UNTOLD Festival.  

Delia va deschide concertul Robbie Williams de la Bucureşti

Delia va cânta în deschiderea mult aşteptatului concert Robbie Williams, pe 17 iulie 2015, din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You 2015”.  

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti, confirmat oficial

Robbie Williams va concerta în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie 2015. Concertul a fost confirmat în cadrul unei conferinţe de presă organizată de D&D East Entertainment. Biletele se pun în vânzare pe 24 februarie 2015, începând cu ora 16:00.  

Robbie Williams, cap de afiş la Sziget Festival 2015

Dacă aveai nevoie de un motiv în plus să nu ratezi Sziget Festival 2015, câştigătorul titlului de „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards 2014, află că Robbie Williams a fost confirmat drept cap de afiş pe scena de la Siziget şi va concerta pe 10 august în prima... 
12Social Media

iConcert.ro