Richard Bona - Concerte Richard Bona - iConcert.ro

Home » Richard Bona

Richard Bona

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Richard Bona

Festivalul JazzTM 2013 la Timişoara

În perioada 5-7 iulie 2013, în Piaţa Victoriei (Operei) din Timişoara are loc prima ediţie a Festivalul Internaţional de Jazz Timişoara. Printre invitaţii JazzTM 2013 se află: Macy Gray, David Murray, Richard Bona şi Kurt Elling.  
5 Jul - 7 Jul 2013     ,

Macy Gray şi David Murray la prima ediţie a Festivalului JazzTM în iulie 2013

Macy Gray este doar unul dintre artiştii importanţi ce vor păşi pe scena festivalului de la Timişoara între 5 şi 7 iulie 2013. Pe parcurcul celor trei zile de JazzTM, în Piaţa Victoriei (Operei) vor concerta printre alţii: David Murray, Richard Bona şi Kurt Elling.  

Concertele anului 2013 în România


2013 vine cu o mulţime de concerte: premiere sau reveniri mult aşteptate vor aduna mii de petrecăreţi la concertele din anul acesta. Roger Waters, Rammstein, Depeche Mode, Richard Clayderman, Mark Knopfler, Yanni, Vaya con Dios, Patricia Kaas, Slash sau Andrea Bocelli sunt doar o parte dintre artiştii... 

Jazz la puterea a treia – Masters of Jazz Festival (poze)

Un festival de jazz adevarat s-a petrecut in weekend-ul anterior, cu nume mari ale jazz-ului international, unii dintre maestrii acestui gen muzical nefiind pentru prima data pe scena din Bucuresti. Seria de concerte de zilele trecute a fost, de fapt, prima parte a festivalului, urmand ca in data de... 
   

Bucharest Masters of Jazz

Vineri, sambata si duminica, 23, 24 si 25 octombrie 2009, ora 19:00 si miercuri 25 noiembrie 2009 de la ora 20:00 are loc festivalul de jazz Bucharest Masters of Jazz la Sala Palatului din Bucuresti.  
    ,Social Media

iConcert.ro