Queensryche - Concerte Queensryche - iConcert.ro

Home » Queensryche

Queensryche

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Queensryche

RECENZIE: O nouă formulă cu acelaşi succes: concert Queensryche la Bucureşti (POZE)

Noua formulă Queensryche a energizat publicul prezent în seara de 20 octombrie 2013, la Turbohalle în Bucureşti, unde artiştii americani au lansat cel mai recent album al trupei, intitulat chiar „Queensryche”.  Acesta a fost cel de-al treilea concert Queensryche în România, însă... 

POZE: Queensryche în Turbohalle din Bucureşti

Trupa americană Queensryche a revenit în concert la Bucureşti pentru promovarea noul album, intitulat chiar „Queensryche”. Concertul, deschis de trupele locale C.O.D. şi Days of Confusion, s-a desfăşurat pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Queensryche în Turbohalle din Bucureşti

Duminică, 20 octombrie 2013, formaţia Queensryche va concerta la Turbohalle, în Bucureşti. Concertul din Capitală face parte din cadrul turneului de promovare al albumului „Queensryche”.  
20 Oct 2013     ,

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Queensryche vor concerta în Bucureşti în octombrie 2013

Trupa Queensryche va reveni în Bucureşti pe 20 octombrie 2013. Grupul american va concerta în Turbohalle din Capitală în cadrul turneului de promovare al albumului „Queensryche„, primul cu Todd La Torre ca şi solist.  Social Media

iConcert.ro