Petrica Andrei - Concerte Petrica Andrei - iConcert.ro

Home » Petrica Andrei

Petrica Andrei

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Petrica Andrei

Concert Ozana Barabancea la Berăria Hanul cu Tei din Bucureşti

Joi, 22 mai 2014, începând cu ora 21:00, Ozana Barabancea va susţine un nou concert la Berăria Hanul cu Tei din Bucureşti. Artista va fi acompaniată la pian de Petrică Andrei.  
22 May 2014     ,

ArCuB ocupă Piaţa George Enescu cu 3 săptămâni de evenimente culturale

După 17 ani de când activează ca pion esenţial în viaţa culturală a Bucureştiului, ArCuB se întoarce cu agenda plină de surprize, punând stăpânire pe Piaţa George Enescu pentru aproape 3 săptămâni de evenimente artistice, dar şi gratuite.  

ArCuB Live Open Air 2013 în Piaţa George Enescu din Bucureşti

În perioada 3 – 7 iulie 2012, ArCuB organizează a doua ediţie ArCuB Live Open Air. Festivalul se va desfăşura în Piaţa George Enescu din Bucureşti, iar tema de anul acesta este Jazz Blues & More.  
3 Jul - 7 Jul 2013     ,

Concert Ozana Barabancea & Friends în Godot Cafe-Teatru din Bucureşti

Vineri, 3 mai 2013, începând cu ora 22:00, Ozana Barabancea & Friends va susţine un concert în Godot Cafe-Teatru din Bucureşti. Invitaţii serii sunt Andra Covaleov, Mihnea Niculescu, Dima Botnaru şi Laura Stoian, iar la pian va fi Petrică Andrei.  
3 May 2013     ,

Concerte şi petreceri 28 octombrie-4 noiembrie 2010


Vremea tristă ne îndeamnă la somn, însă organizatorii de evenimente nu ne lasă. Ne-au pregătit o mulţime de surprize pentru peioada următoare. Gabrielle va cânta pentru prima oară în România, la fel şi Herbie Hancock. În timp ce Goombay Dance Band, Saragosa Band şi Weather Girls vin... Social Media

iConcert.ro