- Concerte - iConcert.ro

Home » Peter Gabriel

Peter Gabriel

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Peter Gabriel

POZE: Peter Gabriel la Romexpo din Bucureşti

Peter Gabriel a susţinut primul său concert în România pe 8 mai 2014. Evenimentul a avut loc la Complexul Romexpo din Bucureşti şi a făcut parte din turneul „Back to Front”, care celebrează 25 de ani de la lansarea celebrului album „So”. Vezi galeria foto de la concert!  

Regulile de acces şi programul concertul Peter Gabriel

Puţin timp îi mai desparte pe fanii Peter Gabriel de prima întâlnire de la Bucureşti cu artistul. Celebrul muzician va concerta la Complexul Romexpo, în cadrul turneului „Back to Front”, accesul publicului în sală va fi permis de la ora 18:00.  

Concert Peter Gabriel la Bucureşti

Miercuri, 8 mai 2014, de la ora 19:00, Peter Gabriel va concerta în Pavilonul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti. Artistul britanic se va afla pentru prima dată în România cu ocazia turneului „Back to Front”, care aniversează 25 de ani de la lansarea celebrului album „So”.... 
8 May 2014     ,

Peter Gabriel la Bucureşti – show impresionant la 25 de ani de la lansarea albumului „So”

Primul show al lui Peter Gabriel în România va fi unul cu adevărat impresionat şi se anunta a fi cea mai ampla producţie indoor organizată la Bucureşti. Concertul va avea loc pe 8 mai 2014, în Pavilionul Central de la Romexpo, şi face parte din turneul „Back To Front”, care aniversează... 

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Peter Gabriel va concerta la Bucureşti în mai 2014

Peter Gabriel, fostul solist şi co-fondator al trupei Genesis, va concerta în premieră în România, la Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti, pe 8 mai 2014, anunţă Emagic.