O.Children - Concerte O.Children - iConcert.ro

Home » O.Children

O.Children

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu O.Children

Concert LIVE O.Children în Control Club din Bucureşti

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, de la ora 22:00, O. Children va susţine un concert LIVE în Control Club din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca şi Lights Out.  
17 Nov 2012     ,

O.Children, We Have Band şi Breton vor concerta la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Trei dintre cele mai interesante trupe din peisajul muzical britanic, O.Children, We Have Band şi Breton vor concerta la Bucuresti şi Cluj-Napoca în perioada următoare. Cele şase evenimente se află sub umbrela „One Day Live” şi vor avea loc în Control (Bucureşti) şi Gambrinus... 

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

POZE: Control Day Out 2: O.Children, Wild Beasts, Woodkid şi The Shoes

Vineri, 1 iunie 2012, la Bucureşti s-a desfăşurat ediţia a doua a Control Day Out. Pe scena de la Arenele Romane au urcat trupele: O.Children, Wild Beasts, Woodkid şi The Shoes.  

Program Control Day Out 2 la Arenele Romane

Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children vor concerta astazi la Arenele Romane din Bucureşti la Control Day Out 2. Accesul fanilor în zona de concert se va face începând cu ora 19:30.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Control Day Out 2

Pe 1 iunie 2012, muzica ce domină în boxele Control Club va pune stăpânire pe Arenele Romane din Bucureşti. Cea de-a doua ediţie a Control Day Out îi va aduce pe scenă pe Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children pentru unul dintre primele evenimente muzicale importante al verii.  

Control Day Out 2 la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 1 iunie 2012, Club Control ne invită la Control Day Out 2 la Arenele Romane din Bucureşti, unde vor concerta în premieră Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children. Control Day Out 2 powered by TuborgSound va găzdui peste 5 ore de muzică live de la indie art-rock la electro-pop.  
1 Jun 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque du Soleil, Sensation... Social Media

iConcert.ro