Nitai Hershkovits - Concerte Nitai Hershkovits - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Nitai Hershkovits

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Nitai Hershkovits

FOTO: Nitai Hershkovits Trio în Control Club din Bucureşti

Pianistul israelian Nitai Hershkovits a susţinut un concert în Control Club din Bucureşti, pe 20 februarie 2017. Acesta a fost acompaniat pe scenă de Rejoicer (clape & programming) şi de Eyal Talmudi (saxofon). Urmăreşte galeria foto de la concertul Nitai Hershkovits Trio la Jazz Nouveau,... 

POZE: Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti

Pe 25 aprilie 2013, Sala Radio din Bucureşti a fost gazda unui concert special marca Avishai Cohen. Considerat cel mai de seamă jazzman israelian, cunoscutul basist a concertat de mai bine de 90 de minute, alături de Nitai Hershkovits şi Ofri Nehemya, în faţa unei săli pline de fani.  

Mai sunt puţine bilete pentru concertul Avishai Cohen de la Bucureşti

Cu o lună înainte de spectacol, mai sunt disponibile doar 200 de bilete pentru primul concert Avishai Cohen la Bucureşti. Programat pentru 25 aprilie 2013 la Sala Radio, evenimentul se anunţă a fi unul sold out, ritmul de vânzare al biletelor fiind unul alert.  

Concert Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti

Joi, 25 aprilie 2013, începând cu ora 20:00, Avishai Cohen va susţine un concert special la Sala Radio din Bucureşti. Pe scenă artistul va fi acompaniat de Ofri Nehemya – tobe şi Nitai Hershkovits – pian.  
25 Apr 2013     ,Social Media

iConcert.ro