Neri Per Caso - Concerte Neri Per Caso - iConcert.ro

Home » Neri Per Caso

Neri Per Caso

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Neri Per Caso

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

Concert Neri per Caso la Teatrul Naţional din Bucureşti – ANULAT

UPDATE: Concertul a fost ANULAT! Contravaloarea biletelor se recuperează de la casele de bilete de unde au fost achiziţionate! Luni, 13 martie 2017, de la ora 20:00, Neri Per Caso revine în România pentru un concert în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Concertul face parte din turneul... 

Concerte şi petreceri 16-22 septembrie 2010


Ne aşteaptă o perioadă plină de evenimente atât în Bucureşti cât şi în ţară. Mult aşteptaţii rockerii de la Guns N’ Roses vor concerta în sfârşit în România. Bucureştiul îşi sărbătoreşte cea de-a 551-a aniversare print-o serie de evenimente care au loc în perioada aceasta.... 

Zilele Bucureştiului 2010 (program)

În perioada 10 – 20 septembrie 2010, Bucureştiul sărbătoreşte cea de-a 551 aniversare printr-o serie de concerte, expoziţii, spectacole şi multe alte evenimente, sub cupola Zilele Bucureştiului 2010.  

Neri Per Caso la Zilele Bucureştiului 2010

Duminică, 19 septembrie 2010, ora 21:00, în cadrul „Zilele Bucureştiului 2010” ce se se va desfăşura în Piaţa George Enescu, va avea loc spectacolul „Aniversare pe multe voci” susţinut de trupa Neri Per Caso.  
19 Sep 2010     ,

Concert Neri Per Caso la Zilele Bucureştiului 2010

Duminică, 19 septembrie 2010, ora 21:00, în Piaţa George Enescu în cadrul „Zilele Bucureştiului 2010” va avea loc concertul „Aniversare pe multe voci” susţinut de trupa Neri Per Caso.  

Neri per Caso – o altă perspectivă asupra muzicii (poze şi video)

Curajosii care s-au incumetat sa iasa din casa luni seara, pe viscolul care imbia mai degraba la stat cu o cana de ceai fierbinte in fata, au fost rasplatiti cu 2 ore de muzica adevarata. Neri per Caso sunt cel mai cunoscut grup a cappella din Italia, castigatori a numeroase premii si detinatorii a... 

POZE: Neri per Caso la Sala Radio

Luni, 8 martie 2010, trupa a capella Neri Per Caso a susţinut un concert la Sala Radio din Bucureşti.  

VIDEO: Neri per Caso la Bucureşti

  Luni, 8 martie 2010, trupa a capella Neri Per Caso a susţinut un concert la Sala Radio din Bucureşti.  

Concertele lunii martie 2010


Maratonul evenimentelor muzicale continuă şi în luna martie. Înca din ziua Marţişorului vor avea loc concerte mari, cu artişti de renume sau mini concerte şi petreceri în cluburi.  
12Social Media

iConcert.ro