Mireille Mathieu - Concerte Mireille Mathieu - iConcert.ro

Home » Mireille Mathieu

Mireille Mathieu

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mireille Mathieu

POZE: Mireille Mathieu la Sala Palatului din Bucureşti

Celebra artistă de origine franceză, Mireille Mathieu, a susţinut un concert în premieră la Bucureşti, pe 24 martie 2014. Concertul de la Sala Palatului a făcut parte din turneul prin care artista celebrează 50 de ani de carieră. Vezi galeria foto de la concert!  

Pregătiri pentru concertul Mireille Mathieu la Bucureşti. O categorie de bilete este sold out!

Pregătirile pentru concertul Mireille Mathieu, unul dintre artiştii emblemă ai Franţei, ce va avea loc pe 24 martie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti, au intrat în linie dreaptă. Organizarea concertului implică o serie de cerinţte impuse de staff-ul artistei cu privire la transport, cazare... 

Concertele lunii martie 2014

Pop, rock, electro, world music, jazz sau muzica clasică, toate genurile muzicale par a-şi ocupa fericite locul în lumina reflectoarelor în luna martie.  

Concert Mireille Mathieu la Sala Palatului din Bucureşti

Luni, 24 martie 2014, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui, în premieră, concertul susţinut de Mireille Mathieu, alături de orchestra sa compusă din 26 de instrumentişti. Concertul face parte din turneul prin care artista celebrează 50 de ani de carieră.  
24 Mar 2014     ,

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Mireille Mathieu, concert extraordinar la Bucureşti în martie 2014

Celebra artistă de origine franceză, Mireille Mathieu va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 martie 2014. Bilete au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 200 şi 500 lei.  Social Media

iConcert.ro