Mihai Mărgineanu - Concerte Mihai Mărgineanu - iConcert.ro

Home » Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu este un cântăreţ şi compozitor de muzică folk cunoscut pentru versurile sale necenzurate şi pline de umor, inspirate de folclorul urban. Unele dintre melodiile sale sunt cântece vechi româneşti preluate şi adaptate propriului stil, iar altele sunt creaţii proprii.

Născut pe 2 octombrie 1969, în Bucureşti, cântăreţul şi-a început cariera muzicală la vârsta de 36 de ani, devenind cunoscut în mediul online, însă a câştigat şi mai multă popularitate după apariţia la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.

De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat 5 albume, „Gore din Chitila” (2005), „Şi îngerii beau vin” (2007), „Pe sub norii de hârtie” (2009), „Zaritza” (2012) şi „Teatru minciună” (2015).

„Ma iubeşte femeile” este cea mai cunoscută piesă a artistului. Este un cântec preluat ale cărui versuri au fost rescrise, varianta originală aparţinându-i lui Iancu Brezeanu. Alte melodii cunoscute sunt „Paraschiva”, „Gore din Chitila”, „Melci, scoici, raci”, „Zavalaidanga”, „Ce frumoasă eşti”.

Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului de comedie „Las Fierbinţi” difuzat de Pro TV, unde îl interpretează pe „Ardiles”. (Elena Badea)

citeşte mai mult

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mihai Mărgineanu

ALT.CRĂCIUN 2017 la ARCUB (Hanul Gabroveni) din Bucureşti

În perioada 12-22 decembrie 2017, între orele 14:00 – 21:00, are loc cea de-a treia ediţie a târgului alternativ de Crăciun ALT.CRĂCIUN la ARCUB (Hanul Gabroveni) din Bucureşti. Armonia Brass Quintet, Florin Chilian, Mihai Mărgineanu, Dan Helciug Band şi Blue Noise se numără printre... 
12 Dec - 22 Dec 2017     ,

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

Concertele lunii februarie 2017 în România

Artiști de renume internațional, dar și trupe românești vor concerta în această lună pe scenele din întreaga țară. Și, pentru că în februarie, mai mult ca oricând, este celebrată iubirea, multe dintre show-urile din această perioadă au un program special, dedicat sărbătorilor din... 

Revelion 2017 în faţa Palatului Culturii din Ploieşti

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 22:00, Primăria Municipiului Ploieşti invită ploieştenii, în noaptea dintre ani, să petreacă Revelionul 2017 în centrul civic al oraşului. Concerte şi artificii cu accesul este gratuit.  

Revelion 2017 – Revelion de 10, în Parcul Titan din Bucureşti

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 19:30, Primăria Sectorului 3 continuă tradiţia Revelioanelor tematice, iar pentru 2017 pregăteşte bucureştenilor „o noapte de 10” la un „Revelion de 10” în Parcul Titan. Accesul la eveniment este liber.  
31 Dec 2016     ,

Concert Mihai Mărgineanu la Berăria H din Bucureşti

Marţi, 20 septembrie 2016, de la ora 22:30, Mihai Mărgineanu și trupa sa susțin un concert la Berăria H din București.  
20 Sep 2016     ,

Concertele lunii septembrie 2016 în România

O nouă lună plină de evenimente muzicale începe. Festivaluri dedicate atât iubitorilor de muzică clasică, cât şi celor care preferă ritmurile balcanice, cântăreţi care se întorc în România, pentru a susţine concerte acustice, şi show-uri ale unor artişti români consacraţi fac parte... 

Concert aniversar Mihai Mărgineanu la Sala Radio din Bucureşti

Joi, 6 octombrie 2016, de la 19:30, Mihai Mărgineanu împreună cu trupa sa va susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti, cu ocazia aniversării a 11 ani de activitate artistică. Cântăreţul de muzică folk păstrează tradiţia concertelor sale anuale printr-un spectacol, care se va desfăşura în... 
6 Oct 2016     ,

Out of Door Fest 2016 la Costineşti

Vineri şi sâmbătă, 5 şi 6 august 2016, de la 19:00, va avea loc cea de-a patra ediţie Out of Door Fest la White Horse Rock’n’Roll din Costineşti. Cargo, Spitalul de Urgenţă, Viţa De Vie şi Mihai Mărgineanu Band se numără printre invitaţii festivalului.  
5 Aug - 6 Aug 2016     ,
123Social Media

iConcert.ro