Litera 1 - Concerte Litera 1 - iConcert.ro

Home » Litera 1

Litera 1

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Litera 1

RECENZIE: God Is An Astronaut a susţinut un concert de zile mari în Fabrica (POZE)

Post-rock-ul este un gen muzical în care acordurile instrumentelor reflectă profunzime, emoţie şi induc o stare de bine greu de descris în cuvinte. Având rădăcini într-o multitudine de genuri precum post-punk, jazz, muzică clasică contemporană şi muzică electronică, post-rock-ul seduce... 

POZE: God Is an Astronaut în Club Fabrica din Bucureşti

Trupa irlandeză God Is an Astronaut a susţinut un concert în Club Fabrica din Bucureşti, pe 12 aprilie 2014. Al doilea concert organizat de Sabotage a fost deschis de trupa Litera 1. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert God Is An Astronaut în Club Fabrica din Bucureşti

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, de la ora 21:00, în Club Fabrica din Bucucreşti va concerta trupa irlandeză God Is An Astronaut. Show-ul este primul primul eveniment marca Sabotage şi va fi deschis de Litera 1.  
12 Apr 2014     ,

POZE: Viţa de Vie – The Spunk Show la Bucureşti

Trupa Viţa de Vie a încheiat turneul Spunk cu un concert electric-acustic-electric în The Silver Church din Bucureşti. The Spunk Show, din 16 mai 2013, a fost deschis de către trupele Days of Confusion şi Litera 1. Vezi galeria foto de la concert!  

Days of Confusion şi Litera 1 deschid The Spunk Show cu Viţa de Vie

Trupele Days of Confusion şi Litera 1 vor cânta alături de Viţa de Vie pe 16 mai 2013, în The Silver Church din Bucureşti, într-un concert electro-acustic intitulat The Spunk Show, concert ce încheie turneul Spunk al  trupei lui Adi Despot.  Social Media

iConcert.ro