Kultur Shock - Concerte Kultur Shock - iConcert.ro

Home » Kultur Shock

Kultur Shock

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Kultur Shock

Concert Kultur Shock în Daos Club din Timişoara

Miercuri, 11 decembrie 2013, începând cu ora 22:00, trupa Kultur Shock va susţine un concert în Daos Club din Timişoara. După concert, seara se continua cu Balkan Station Party cu DJ Gypsy Viking (Canada, Serbia).  
11 Dec 2013     ,

Concert Kultur Shock în The Silver Church din Bucureşti

Joi, 12 decembrie 2013, începând cu ora 21:00, trupa Kultur Shock va susţine un concert în The Silver Church din Bucureşti. În deschidere vor urca pe scenă trupa Nişte Băieţi.  
12 Dec 2013     ,

Concertele lunii decembrie 2013

Ca în fiecare an, decembrie este luna cea mai aglomerată în ceea ce priveşte evenimentele muzicale speciale. Sălile de spectacole din toată ţara vor fi animate anul acesta de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, dar asta nu înseamnă că iubitorii de rock, jazz sau pop nu vor avea parte... 

Concerte şi petreceri 1-5 mai 2013 în Bucureşti, la mare şi în ţară


Sezonul de vară de petreceri şi concerte porneşte în forţă anul acesta, iar mini-vacanţa de 1 mai – Paşte pare a fi ocazia perfectă. De la petrecerile The Mission, Sunwaves, Kudos Beach din Mamaia, la concertele din Vama Veche şi de la petrecerile din cluburile din ţară la concertele... 

Concert Kultur Shock în Gambrinus Pub din Cluj-Napoca

Joi, 2 mai 2013, începând cu ora 22:00, Kultur Shock va susţine un concert în Gambrinus Pub din Cluj-Napoca. În deschidere vor urca pe scenă Rehab Nation.  
2 May 2013     ,

Concert Kultur Shock în La Copac din Vama Veche

Miercuri, 1 mai 2013, începând cu ora 21:00, Kultur Shock va susţine un concert în La Copac din Vama Veche. În deschidere vor urca pe scenă trupele Nişte Băieţi şi Just Another Lie.  
1 May 2013     ,

Concert Kultur Shock în Club Control din Bucureşti

Marţi, 5 aprilie 2011, în Club Control din Bucureşti sunteţi aşteptaţi la un concert Kultur Shock.  
5 Apr 2011     ,Social Media

iConcert.ro