James Blunt - Concerte James Blunt - iConcert.ro

Home » James Blunt

James Blunt

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu James Blunt

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

Concert James Blunt la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Vineri, 31 octombrie 2014, James Blunt va susţine un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul va începe de la ora 20:00 şi face parte din turneul mondial al artistului „Moonlanding World Tour 2014”. În deschidere vor concerta  Les Elephants Bizarres.  

Concertele lunii octombrie 2014 în România


Ca în fiecare lună vă ţinem la curent cu cele mai importante concerte ale lunii. În octombrie numărul concertelor şi petrecerilor creşte faţă de lunile precedente, iar în plus se anunţă şi câteva festivaluri şi turnee naţionale.  

James Blunt va concerta la Cluj-Napoca, în octombrie 2014

James Blunt va inaugura Sala Polivalentă din Cluj-Napoca printr-un concert ce va avea loc pe 31 octombrie 2014. Show-ul face parte din turneului de promovare al albumului „Moon Landing” şi va fi principalul eveniment din cadrul Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania... 

James Blunt la Sala Polivalenta

Sambata, 21 Februarie 2009, incepand cu orele 20.00, James Blunt va concerta in Romania la Romaero Sala Polivalenta Bucuresti.  


Social Media

iConcert.ro