IAMX - Concerte IAMX - iConcert.ro

Home » IAMX

IAMX

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu IAMX

FOTO: IAMX în Control Club din Bucureşti

IAMX, proiectul artistului britanic Chris Corner, a ajuns în Control Club din Bucureşti, pe 14 martie 2016, parte din turneul Metatonia Tour 2016. Vezi galeria foto de la concertul IAMX în Control Club din Bucureşti!  

RECENZIE: O experienţă muzicală completă, cu IAMX la Bucureşti (FOTO)

Chris Corner, liderul proiectului muzical IAMX, şi-a reîntâlnit pentru a treia oară fanii din România, cărora le-a oferit o experienţă artistică intensă, autentică şi extenuantă, în seara de 14 martie 2016, în Club Control din Bucureşti.  

Cronica unui show incendiar – IAMX şi Monarchy şi-au încântat fanii la Romexpo Bucureşti

Peste 4.000 de fani au vibrat în ritmurile trupelor IAMX şi Monarchy la cel de-al optulea eveniment Beck’sperience, platforma de comunicare prin care Beck’s promovează spiritul neconvenţional al mărcii – different by choice!  
    ,

POZE: Monarchy & IAMX la Bucureşti

Sâmbătă, 4 iunie 2011, Complexul Romexpo din Bucureşti a fost gazda unei noi ediţii Beck’sperience. Invitaţii speciali ai serii au fost membrii trupelor IAMX şi Monarchy care au concertat în faţa a peste 4000 de fani entuziasmaţi.  
    ,

Concertele lunii iunie 2011


La fel ca şi în 2010, luna iunie este una dintre cele mai aglomerate din punctul de vedere al evenimentelor muzicale. Sting revine în România în cadrul turneului „Symphonicity„. Tiësto şi Alex Gaudino vor mixa la Bucureşti, iar Ali Campbell (UB40) va concerta pentru prima... 

INTERVIU Chris Corner (IAMX): „Show-ul de la Bucureşti va fi imprevizibil”

Chris Corner nu este un nume extrem de cunoscut în ţara noastră, dar iubitorii trip-hop-ului ştiu ca este unul dintre membrii Sneaker Pimps. De câţiva ani Chris şi-a lansat un nou proiect, IAMX, trupă ce va concerta pe 4 iunie la Romexpo alături de Monarchy în cadrul Beck’sperience.  
   

Concert IAMX şi Monarchy la Romexpo Bucureşti

Sâmbătă, 4 iunie 2011, IAMX şi Monarchy vor concerta la complexul Romexpo din Bucureşti în cadrul unei noi ediţii Beck’sperience.  
4 Jun 2011     ,

Ritmul Beck’sperience va fi dat în vara 2011 de IAMX şi Monarchy

Beck’s va deschide vara 2011 printr-un concert în stilul neconvenţional cu care această marcă şi-a obişnuit deja fanii. Pe 4 iunie 2011, ritmul Beck’sperience va fi dat la Romexpo de britanicii de la IAMX (al căror lider este Chris Corner, ex Sneaker Pimps), avându-i ca special guest pe... 

IAMX şi Monarchy în iunie la Bucureşti

IAMX revine în Bucureşti pe 4 iunie 2011 pentru a concerta în cadrul ediţiei din acest an a Beck’sperience. Alături de trupa britanică a lui Chris Corner, ex Sneaker Pimps, pe scena de la Romexpo vor concerta şi australienii de la Monarchy.  

Concertele anului 2011 în România


Anul 2011 se anunţă a fi cel puţin la fel de bogat în evenimente ca şi precedentul. Bon Jovi, Roxette şi Gotan Project sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca anul acesta pe scenele din România. Lista prezentată mai jos va fi actualizată pe măsură ce alte concerte vor fi anunţate.  


Social Media

iConcert.ro