Horia Brenciu - Concerte Horia Brenciu - iConcert.ro

Home » Horia Brenciu

Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani.

Născut pe 27 august 1972, la Braşov, Horia Brenciu a debutat muzical în 1990, cu trupa Apropo, unde a cântat la pian, iar mai târziu s-a afirmat şi vocal.

Parcursul său profesional a inclus apariţii televizate, care, de altfel, l-au ajutat să se facă remarcat. În 1993, Horia Brenciu a apărut în producţia Televiziunii române „Concurs de seducţie”, realizată la Costineşti, iar colaborarea cu TVR a durat până în anul 2000. A continuat să prezinte emisiuni la posturile de televiziune Antena 1 şi Naţional TV şi a fost membru în juriul mai multor show-uri de talente, precum „Vocea României” (Pro TV), „Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi „X Factor” (Antena 1).

În toată această perioadă a cântat, în special, coveruri după piese celebre.

Adevărata lansare în cariera muzicală a venit în 2002, când a înfiinţat HB Orchestra şi a lansat două albume „35” şi „37”. Printre piesele de pe cele două materiale discografice, care au avut succes la public, se numără „Fac ce-mi spune inima”, „La radio” şi „Lucruri simple”.

Alături de HB Orchestra, Horia Brenciu susţine numeroase concerte, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. (Dorina Călin)

citeşte mai mult

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Horia Brenciu

Horia Brenciu a pregătit o surpriză pentru primele concerte de Crăciun de la Sala Palatului

A mai rămas mai puțin de o lună până la primele concerte de Crăciun la Sala Palatului susţinute de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar artistul a dezvăluit deja una din surprizele pregătite pentru aceste evenimente de sărbători. Este vorba de o piesă nouă, „Un Crăciun fericit”,... 

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  

Concerte de Crăciun Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

În weekendul 8-10 decembrie 2017, de la ora 20:00, Horia Brenciu & HB Orchestra susţine trei concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti.  
8 Dec - 10 Dec 2017     ,

Concerte lunii aprilie 2017 în România

Luna aprilie aduce în Bucureşti şi în ţară concerte variate, unele cu ocazia Sărbătorilor Pascale, unele la Sala Palatului şi la Arenele Romane, iar altele dau startul evenimentelor la malul Mării Negre, desfăşutare cu ocazia minivacanţei de 1 Mai.  

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

Concertele lunii februarie 2017 în România

Artiști de renume internațional, dar și trupe românești vor concerta în această lună pe scenele din întreaga țară. Și, pentru că în februarie, mai mult ca oricând, este celebrată iubirea, multe dintre show-urile din această perioadă au un program special, dedicat sărbătorilor din... 

Concert Horia Brenciu & HB Orchestra + Friends la Berăria H din Bucureşti

Marţi, 7 februarie 2017, de la ora 22:30, Horia Brenciu & HB Orchestra, alături de alţi prieteni ai artistului, susţin un concert la Berăria H din Bucureşti.  
7 Feb 2017     ,

Oraşul Faptelor Bune în Piaţa Universităţii din Bucureşti

În perioada 17-27 decembrie 2016, Piaţa Universităţii din Bucureşti este transformată în #OrasulFaptelorBune. În fiecare seară te aşteaptă concerte, street food, vin fiert, turtă dulce şi multe alte bucurii de-ale iernii. Alex Velea, Horia Brenciu, IRIS, Andra, Carla’s Dreams, Puya,... 
17 Dec - 27 Dec 2016     ,

FOTO: Horia Brenciu & HB Orchestra la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu & HB Orchestra au susţinut primul din cele două concerte de la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 noiembrie 2016. Spectacolele de la București încheie seria de evenimente din cadrul turneului naţional al artistului, ce a cuprins 12 oraşe. Urmăreşte galeria foto de la... 

Concertele lunii noiembrie 2016 în România

Se anunţă cea mai aglomerată lună din acestă toamnă în privinţa concertelor ce au loc pe scenele din România. Artişti internaţionali precum Zucchero, Jean-Michel Jarre, HAVASI, Mariza, Hindi Zahra, Jack DeJohnette Trio, Alborosie, Deine Lakaien, Victor Wooten, Luciano, De Phazz şi Skye &... 
123Social Media

iConcert.ro