HIM - Concerte HIM - iConcert.ro

Home » HIM

HIM

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu HIM

Concert HIM în Parcul Rozelor din Timişoara

Vineri, 31 iulie 2015, de la ora 20:00, formaţia HIM va susţine un concert în Parcul Rozelor din Timişoara. În deschidere, pe scenă vor urca trupele Myrath, Tiarra şi Aeon Blank.  
31 Jul 2015     ,

Trupele Myrath, Tiarra şi Aeon Blank vor deschide concertul HIM de la Timişoara

Myrath, Tiarra şi Aeon Blank sunt trupele care vor cânta în deschiderea concertului HIM, ce va avea loc pe 31 iulie 2015, în parcul Rozelor din Timişoara.  

Concertele lunii iulie 2015 în România

A doua lună de vară marchează cel mai aşteptat concert al anului, Robbie Williams la Bucureşti, dar şi cel mai mare festival, care face parte din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, UNTOLD Festival.  

Trupa HIM va concerta în România, în iulie 2015

Trupa HIM revine în concert în România, la o distanţă de 9 ani de la primul concert susţinut în ţara noastră, în cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu. Concertul finlandezilor va avea loc pe 31 iulie 2015, în Parcul Rozelor din Timişoara.  

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   Social Media

iConcert.ro