Hauschka - Concerte Hauschka - iConcert.ro

Home » Hauschka

Hauschka

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Hauschka

Concertele lunii mai 2017 în România

Cu o lună înainte de venirea verii şi de startul festivalurilor în toată ţara, atmosfera de vacanţă şi de distracţie se simtă din ce în ce mai mult, prin concerte în aer liber, dar şi prin evenimente indoor.  

Concert Hauschka la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti

Marţi, 9 mai 2017, de la ora 19:00, pianistul Hauschka revine în România, cu un concert la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti, dedicat tuturor iubitorilor muzicii clasice contemporane, dar şi publicului curios să experimenteze neconvenţionalul artistic al zilelor noastre.  
9 May 2017     ,

ARTmania Festival 2014

În perioada 4-10 august 2014, are loc o ediţia a IX-a a festivalului ARTmania. Evenimentul, ce se va desfăşura în mai multe locuri din Sibiu, va oferi un program cultural variat ce include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase.  

Tides From Nebula, Hauschka şi Daemonia Nymphe la ARTmania Festival 2014

Scenele Altemberger şi Brukenthal din cadrul festivalului ARTmania, ce va avea loc în perioada 4-10 august 2014, vor fi gazdele unor concerte deosebite: Tides from Nebula (Polonia), Hauschka (Germania) şi Daemonia Nymphe (Grecia).  

Rokolectiv Festival 2012 la MNAC din Bucureşti

În perioada 19-22 aprilie 2012, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC) şi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti are loc Rokolectiv Festival 2012. Festivalul, dedicat muzicii electronice şi artelor aferente genului, va prezenta un mix de performanţe live,   jocuri de... 
19 Apr - 22 Apr 2012    Social Media

iConcert.ro