Green Orchestra - Concerte Green Orchestra - iConcert.ro

Home » Green Orchestra

Green Orchestra

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Green Orchestra

RECENZIE: URMA – concert unplugged între prieteni la Cinema Patria din Bucureşti (POZE)

Rock alternativ, o orchestră incredibilă, prieteni şi o atmosferă plăcută. Acestea au fost ingredientele unei seri perfecte, 10 mai 2013, când trupa URMA a susţinut un concert acustic mult aşteptat la Cinema Patria din Bucureşti. Selecţii din concert vor fi difuzate ulterior de MTV România... 

POZE: URMA – concert unplugged la Cinema Patria din Bucureşti

Trupa URMA a urcat pe scena Cinema Patria din Bucureşti în cadrul unui eveniment ce a făcut parte din seria MTV Unplugged. Mani Gutău şi colegii săi au susţinut un concert special, pe 10 mai 2013, alături de Green Orchestra, sub bagheta cunoscutei pianiste Simona Strungaru.  

Meet & greet cu URMA după concertul unplugged de la Cinema Patria din Bucureşti

Trupa URMA le-a pregătit o surpriză celor care au achiziţionat bilete în valoare de 70 şi, respectiv, 90 de lei pentru concertul acustic de la Bucureşti. Deţinătorii biletelor sunt invitaţi la o sesiune de autografe după încheierea spectacolului.  

Trupa URMA va concerta alături de Green Orchestra pe scena Cinema Patria

Concertul pe care URMA îl va susţine la Cinema Patria din Bucureşti pe 10 mai 2013 va aduce cu sine şi o premieră. În cadrul URMA – MTV Unplugged, Mani & Co. vor concerta alături de o orchestră. Este vorba de Green Orchestra, sub bagheta talentatei pianiste Simona Strungaru.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la URMA la Cinema Patria din Bucureşti

Trupa URMA va susţine un concert acustic special pe 10 mai 2013 la Cinema Patria din Bucureşti.iConcert.ro îţi oferă două invitaţii duble la concertul concertul ce poartă denumirea URMA – MTV Unplugged.   

Concert URMA la Cinema Patria din Bucureşti

Vineri, 10 mai 2013, de la ora 20:00, trupa URMA va susţine la Cinema Patria din Bucureşti un concert acustic ce va fi înscris în seria de evenimente MTV Unplugged. MTV România va difuza ulterior selecţiuni din concert în cadrul emisiunii cu acelaşi nume, care este programată în fiecare duminică... 
10 May 2013     ,Social Media

iConcert.ro