Excentric Band - Concerte Excentric Band - iConcert.ro

Home » Excentric Band

Excentric Band

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Excentric Band

Concert Canaf & Excentric Band de Valentine’s Day la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 13 februarie 2014, de la ora 21:00, Iulian Canaf (finalist Vocea României) şi trupa sa Excentric Band te invită la un concert special de Valentine’s Day la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
13 Feb 2014     ,

Concert Canaf & Excentric Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, începând cu ora 22:00, Canaf & Excentric Band vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
28 Sep 2013     ,

Concertele lunii septembrie 2013


Sfârşitul verii este un motiv de tristeţe pentru mulţi, însă poate avea şi părţile sale bune: deschiderea unui nou sezon de concerte şi evenimente. Luna septembrie se anunţă a fi foarte încărcată, de la acordurile romantice venite de la Festivalul Internaţional „George Enescu„,... 

Concert Canaf Excentric Band în Club Tribute din Bucureşti

Joi, 18 aprilie 2013, Canaf Excentric Band va susţine un concert în Club Tribute din Bucureşti.  
18 Apr 2013     ,

Concerte Canaf Excentric Band în Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Braşov şi Bucureşti

În perioada 7 – 23 martie 2013, Canaf Excentric Band va susţine concerte în Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Braşov şi Bucureşti.  

Concert Canaf & Excentric Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 22:00, Canaf & Excentric Band vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
23 Mar 2013     ,

Marea deschidere Palas Iaşi. Invitat special Roger Sanchez

În perioada 31 mai – 3 iunie 2012 la Iaşi are loc inaugurarea ansamblului Palas. Cu ocazia acestui eveniment vor fi 3 zile de concerte în perioada 1-3 iunie: Youth Day, Record Day şi Family Day. Invitatul special va fi Roger Sanchez.  
31 May - 3 Jun 2012     , ,

RECENZIE: Iulian Canaf a oferit bucureştenilor un început de primăvară excentric

Un număr mare de fani s-au bucurat joi, 1 martie 2012, la primul concert oficial în Bucureşti al lui Iulian Canaf. Fostul concurent al competiţiei „Vocea României” a concertat mai bine de două ore alături de colegii săi de la Excentric Band în Jukebox Venue.  

POZE: Canaf în Jukebox Venue din Bucureşti

Pe 1 martie 2012, Iulian Canaf a susţinut primul său concert la Bucureşti, în Jukebox Venue, alături de al său Excentric Band. În stilul cu care şi-a cucerit fanii de la Vocea Românie, Canaf şi-a încântat admiratorii în cadrul unui concert de zile mari susţinut alături de Sorin Petrilă... 
12Social Media

iConcert.ro