Elyose - Concerte Elyose - iConcert.ro

Home » Elyose

Elyose

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Elyose

RECENZIE: Therion – un concert de rămas-bun la Bucureşti (POZE)

Sute de fani au venit în seara de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti pentru concertul trupei suedeze, Therion. Concertul din Capitală a făcut parte din turneul european intitulat “Flowers Of Evil Tour Europe”.  
19 Oct 2012     ,

POZE: Therion la Arenele Romane Bucureşti

Trupa Therion a revenit pe 19 octombrie 2012 la Bucureşti pentru a susţine un nou concert în faţa fanilor ce îi aşteptau cu nerăbdare. Concertul suedezilor a fost deschis de recitalurile trupelor Antalgia şi Elyose şi a făcut parte din turneul „Flowers Of Evil Tour Europe”, prin... 

Regulile de acces şi programul concertului Therion de la Bucureşti

Trupa Therion soseşte la Bucureşti în câteva zile pentru a susţine un nou concert în faţa fanilor nerăbdători. Accesul la Arenele Romane va fi permis pe 19 octombrie 2012 de la ora 19:00, iar de la 19:30 cei prezenţi se vor putea bucura de concertele trupelor Antalgia, Elyose şi Therion.  

Therion va celebra 25 de ani de carieră la Bucureşti

Au mai rămas doar câteva zile până la concertul Therion din Bucureşti, concert ce se va ţine la Arenele Romane într-un cort special amenajat şi încălzit în data de 19 octombrie 2012. Show-ul din Bucureşti face parte din turneul european al trupei ce poartă numele: „Flowers Of Evil”.  

Concert Therion la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 19 octombrie 2012, Therion, una dintre cele mai cunoscute formaţii de metal din Suedia, va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru Therion luna septembrie a acestui an va veni cu lansarea unui nou material discografic plus un turneu european intitulat „Flowers Of Evil Tour Europe”... 
19 Oct 2012     ,Social Media

iConcert.ro