- Concerte - iConcert.ro

Home » Elevation

Elevation

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Elevation

Concert Elevation feat. Lucian Ban – „Songs from Afar” la Sala Radio din Bucureşti

Marţi, 11 octombrie 2016, de la ora 20:00, Elevation împreună cu Lucian Ban susţin un concert în care jazz-ul modern se întâlneşte cu muzica tradiţională. Spectacolul de promovare al albumului „Songs from Afar” are loc la Sala Radio din Bucureşti şi face parte din seria de... 
11 Oct 2016     ,

Concert Elevation – JAZZAJ la ARCUB, la Bucureşti

Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, de la ora 20:00, JAZZAJ prezintă în premieră în România noul album Elevation – „Songs from Afar”, într-un concert la Sala ARCUB din Bucureşti.  
14 Nov 2015     ,

POZE: Elevation la Sala ArCuB din Bucureşti

Grupul Elevation a concertat la Sala ArCuB din Bucureşti, pe 27 mai 2014. Trupa a urcat pe scenă în formula: John Hébert (bass), Eric McPherson (tobe), Abraham Burton (saxofon) şi de liderul grupului, pianistul de origine română Lucian Ban. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Elevation la Sala ArCuB din Bucureşti

Marţi, 27 mai 2014, de la ora 20:00, grupul newyorkez Elevation se va reuni în formula iniţială, în care a apărut pe albumul cu John Hébert şi Eric McPherson, alături de cunoscutul saxophonist Abraham Burton şi de liderul grupului, pianistul de origine română Lucian Ban, în cadrul unui concert... 
27 May 2014     ,

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Concert Elevation la Sala ArCuB din Bucureşti

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, începând cu ora 20:00, trupa Elevation va susţine un concert de excepţie la Sala ArCuB din Bucureşti. Concert Elevation marchează lansarea albumului „Mystery”.  
27 Apr 2013     ,